חבר טוב שלי התנהג נורא לאקסית שלו ואני רוצה לשלוח לה הודעה, מה אתם חושבים?

ג בן 27 | כתב את השאלה ב-12/06/22 בשעה 21:21

נניח שחבר טוב שלכם יוצא עם בחורה, והם ביחד 5 שנים והיא כבר נהייתה ממש חלק מהחבורה שלכם ואתם בעצמכם הייתם מאוד מתחברים אליה, ברמה שגם הייתם מדברים איתה גם בלי קשר לחבר שלכם.

ונניח שהחבר הזה היה פוגע בה. לא פגיעה "קלילה", אלא עושה משהו ממש לא בסדר ולא מוסרי. משהו שאפילו אתם ניסיתם להגיד לו מראש שלא יעז לעשות, אבל הוא עשה בכל זאת.

האם הייתם מנסים ליצור קשר עם אותה בחורה? האם הייתם מנסים לברר שהיא בסדר למרות שהחבר הזה מתעקש שהוא לא רוצה שתדברו איתה?
או שהייתם שומרים נאמנות לחבר הזה למרות שאתם יודעים שהוא התנהג בצורה נוראית?

באמת לא יודע מה לעשות.
הוא חבר טוב שלי אבל הוא התנהג כמו ח*א וכואב לי הלב עליה. אני רוצה לוודא שהיא בסדר.

מה אתם הייתם עושים?

שולחים לה הודעה בלי להגיד לחבר

מודיעים לחבר שאתם שולחים לה הודעה כי הוא התנהג כמו ח*א

מקשיבים לחבר ולא שולחים לה כלום

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"