אוהבת אותו פחות מאשר הוא אותי וצריכה להיפרד אבל מפחדת לפגוע בו, מה לעשות?

לילי בת 18 | כתבה את השאלה ב-04/07/22 בשעה 21:47

אני וחבר שלי שמונה חודשים ביחד, חבר ראשון.
הוא כל החוויות הראשוניות שלי הכל!!!
מעבר לזה שזכיתי בבן זוג מדהים מכל הבחינות שמכיל ומקשיב לי כל הזמן ונותן לי מעצמו כל הזמן זכיתי גם בחבר הכי טוב
אני אוהבת אותו מאוד
קשה לי לומר אבל מההתחלה ידעתי שהוא אוהב אותי יותר ממה שאני אותו ופה נוצר הפער והפאק של הזוגיות
אני יודעת שאני פוגעת בו ככה כי לי פחות אכפת ממה שלו אכפת, כל כך חשוב לי המערכת יחסים הזאת בטירוףף
אני יודעת שהוא נשבר מריבים שלנו אז אם ניפרד זאת תיהיה שבירה סופית
אני יודעת שאני אתחרט על זה ואני ארצה את הכל כך טוב הזה שהוא נותן לי והוא נותן המון
אבל שוב זה שאני אוהבת פחות פוגע בו והורס לכל המערכת יחסים הזאת ולא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לעצמי לאהוב יותר, קשה לי איתו אני לא נמשכת אליו כל כך
הוא כל החיימשלי ואני כל העולם שלו ואני יודעת שזה נשמע הזוי ואנחנו כולה שמונה חודשים יחד אבל אלו שמונה חודשים אינטנסיביים ביחד
אני לא יודעת מה לעשות ורק לאחרונה התחלתי להבין גם ממני וגם מעצות של אחרים שלא מגיע לו ולי
וחבל על הזמן שלי ועל כל הרצינות הזאת
וחבל לו שלא אוהבים אותו מספיק ואין פה תיאום
אני כל כך לא רוצה לוותר עליו אבל אני גם יודעת שאם לא אוותר אפגע בו וברצונות שלי, ואני מפחדת כי אני יודעת שלא אמצא טוב כזה
(באלי לבכות רק מלקרוא את כל מה שרשמתי פה)
בקיצור עצות מה לעשות?????