אנחנו בחובות מטורפים ופנינו לעורך דין כדי להתחיל חדלות פירעון, מה הזכויות שלנו?

שוש בת 27 | כתבה את השאלה ב-06/08/22 בשעה 22:26

אז ככה החלטנו אני ובעלי לפנות לעורך דין כדי להתחיל חדלות פירעון יש לנו חובות בסכום 160
העורך דין לוקח 28 אלף .. הכל הלך חלק עד שגילינו (גרים בשכירות זה חשוב לציין!) שסבתא שלי שתהיה בריאה עד 120 רשמה תדירה על שמי עוד מלפני המון שנים ככה מתי שהיא תלך אני יקבל .
ומשם הכל הידרדר לא מספיק שכבר לא שילמנו לכל החובות שלנו כמה חודשים טובים עכשיו במקום שימחקו לנו נוסף לנו העורך דין (שהציע הגנה מפני הוצאה לפועל) אז במקום 160 אלף עכשיו יש לנו כמעט 200 אלף שקל לסיים כבר לא יודעת מה לעשות גם ככה כל החיים שלנו איך שהתחתנו נפלו בהלוואות האלה טעות של החיים שלנו ! נכנסות לנו המשכורות ובפחות מכמה שעות מתאדות לחובות לשכר דירה גנים וכו אםילו לקניות לבית לא נישאר תמיד לוקחת אוכל מההורים שלי כמה שיכולה..כבר אובדת עצות
ועוד משהו לא אנחנו לא יכולים להעביר חזרה לסבתא שלי תדירה מהפחד שהיא לא תיתן לי שוב (כבר לא צלולה כמו פעם..) תודה שקראתם עד כאן ואשמח לעצות חכמות :/

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"