עד כמה זה נורא לשחזר מתנות שעשיתי לאקס לבן הזוג החדש?

אנונימית בת 25 | כתבה את השאלה ב-01/01/23 בשעה 09:36

היי,
אני כבר כמה חודשים טובים בזוגיות עם בחור מהמם ויש לו עוד מעט יום הולדת. לו ולאקס שלי יש המון דברים משותפים (מה נעשה, זה הטייפ שלי חחח), שחלק מזה זאת אהבה לחדרי בריחה ולחידות, וביום ההולדת האחרונה שחגגתי ביחד עם האקס הכנתי לו חדר בריחה ביתי ממש מטורף, ואני בטוחה שגם בן הזוג הנוכחי שלי ממש יהנה ממנו! שמרתי אצלי את כל החידות ואת כל החפצים והקישוטים...
הבעיה היא, שלמרות שאני בטוחה שהוא יאהב את זה ושהוא סופר יהנה, זה עדיין סוג של מחזור של משהו שעשיתי לאקס שלי ולכן אני מתלבטת.
חשוב לי להגיד שגם אם לא הייתי עושה לאקס חדר בריחה, כנראה הייתי מכינה לנוכחי כי זה באמת יושב עליו בול.
והאמת שגם חשבתי לעשות לו חדר בריחה מההתחלה ולהכין הכל מחדש- אבל אני לא מצליחה לחשוב על שום רעיון שמשתווה בכלל למה שהכנתי לאקס, אני חושבת שדי התעליתי על עצמי אז במה שעשיתי חח, וגם בכלליות התחלתי עבודה חדשה ואני הרבה יותר עמוסה ממה שהייתי אז ואין סיכוי שאני אוכל להשקיע את אותה כמות זמן כמו אז, ולכן אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים? כי אני נגיד כן הייתי מתבאסת אם היו "ממחזרים" עליי מתנה (למרות שבתכלס זאת לא המתנה, אלא רק הפעילות) אבל זה באמת משהו סופר מושקע וחבל לי לוותר עליו רק כי גם עשיתי אותו לאקס ויכול להיות שלו זה לא ישנה (כי אני חושבת שבכללי אלה דברים שפחות מפריעים לגברים, אבל תתקנו אותי אם אני טועה כי בגלל זה אני שואלת).

תודה מראש לעוזרים!
ואם יש לכם רעיונות אחרים ומיוחדים שאפשר לעשות בתור פעילות לחנון מחשבים שאוהב מאוד חידות ומשחקי מחשב אני אשמח לשמוע!

מה אתם חושבים?

זה בכלל לא נורא, לכי על זה!

עדיף שתחשבי על משהו אחר