אני בפוסט טראומה מהמון דברים שקרו לי בעבר וזה תוקע אותי, אני חולת נפש?

שואלת שאלה בת 33 | כתבה את השאלה ב-12/03/23 בשעה 13:26

אני מרגישה שאני תקועה בחיים שלי בגלל שהמחשבות מהעבר מנהלות אותי קרו דברים שכל הזמן צפים ומציפים אותי רגשית אני מרגישה שזה מנהל אותי מבחינת המצב רוח. אני מרגישה שאני מאבדת את השפיות שלי אבל מתנהגת כשפויה בגלל שיש לי ילדה קטנה שזקוקה לי ובעל שלא יודע על זה כלום. לדעתי אם הוא ידע הוא יאשפז אותי בכפייה. אני אוהבת מאוד את הילדה שלי ברמה שקשה לי לחשוב שאם אתרחק מימנה או אלך לאישפוז במרכז לבריאות הנפש היא תעלם בתוך הנשמה שלה אני חוששת שגם היא תלך לאיבוד בדיוק כמוני. הילדה שלי היא כל עולמי בחיים שלי לא פגעתי בה וחלילה לא אפגע בה וכמובן גם לא בבעלי. אני פשוט מוצפת ריגשית מטראומות ושומרת אותם לעצמי. אני מפחדת עד עמקי נשמתי לבקש עזרה. אני מקלידה את זה ובוכה. מרגישה שהנשמה שלי מזועזעת מדברים שנאלצתי להתמודד איתם בגיל צעיר ואני כואבת אובדן מאהבה נכזבת מדברים שהבטיח לי אדם שאהבתי ואכזב אותי קשות, אדם שהאמנתי וסמכתי עליו ולא ראה שאני נעלמת לו והופכת למשהי אחרת שהוא לא הכיר ובמקום לשאול אותי למצבי, הוא בחר לברוח ולעזוב אותי להתמודד עם עצמי לבד. השאיר אותי בלי כלום ואין לי משפחה שתומכת בי והוא ידע את זה אבל הכוונה שלו הייתה להתנקם בי והוא עשה מעשה שגמר לי את הנשמה וזעזע אותי עד היום גם שעברו המון שנים אני חייה עם ניקוב בתוך נשמתי.
אני חוטפת המון כאבים בחזה וזה גם משתק לי את הגוף המון פעמים אני חווה התקף בגוף מחכה שיעבור וממשיכה כרגיל אף אחד לא יודע שקרה לי את זה.
לפעמים יורדות לי דמעות מהעיניים בגלל מחשבה שעלתה לי בראש.
מעניין אותי האם אני צריכה אישפוז או טיפול?. האם אני חולת נפש? האם יש בעיה האם יש משהו שמכיר את זה? אני ממש ממש מפחדת!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"