מרגישה שהכנסתי את עצמי יותר מדי ללחץ ועכשיו אני לא מצליחה לישון, איך לצאת מזה?

אנונימית בת 35 | כתבה את השאלה ב-20/04/23 בשעה 20:40

אז לפני שלוש שבועות חשבתי שנכנס לי משהו לאוזן, דבר כזה תמיד גרם לי לחלחלה, כל מיני סיפורים על אנשים שנכנסו להם חרקים לאוזן תמיד הפחיד אותי, כל הדבר הזה זה בגלל שהאוזן שלי נסתמה והייתה לי אי נוחות באוזן ולמה חשבתי שנכנס לי משהו לאוזן? זה בגלל שהרמתי את הכלב שלי והצמדתי אותו אליי לאוזן ואז היא נסתמה.
בכל מקרה זה כל כך הלחיץ אותי שהייתי קמה באמצע הלילה מזיעה ורועדת ומתקשה לנשום ממש התקף חרדה, הלכתי להיבדק אצל רופא משפחה שאמר שאין לי כלום אבל זה עדיין לא הרגיע אותי, רק אחרי בדיקה אצל רופא מקצועי נרגעתי, בעקבות החרדה השינה שלי נפגעה והפכה מאוד טרופה כל לילה אני קמה אחרי רבע שעה, אני מרגישה את עצמי נרדמת ואז קמה בבהלה או שאני מצליחה לישון 45 דקות וקמה מחלום שקשור לאוזניים, אני כבר מותשת ומרגישה שאיכות החיים שלי נפגעת, עכשיו אני מפחדת שלא אוכל לישון כמו פעם, אחרי שחזרתי מהרופא רציתי לישון קצת כי הייתי ממש עייפה ושוב פעם קמתי אחרי רבע שעה. לקחתי פעמיים כדורי שינה שהיו של אבא שלי אבל אני לא רוצה לקחת שוב בגלל סכנת ההתמכרות שיש.
אני יודעת שזה דבילי לפחד ממשהו כזה אבל זה ממש הטריד אותי. הבעיות באוזניים הייתה כנראה תוצאה של הצטננויות שהיו לי השנה
אני יודעת שאין לי כלום ואני לא מרגישה בחרדה יותר אז למה זה ממשיך?
האם זה יעבור לבד או שכדאי ללכת לטיפול פסיכיאטרי?

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2023-04-23 08:02:33

היי, אז כנראה זה עניין של זמן היה לי לילה שישנתי טוב, אבל בלילה הבא שוב פעם חזרו הנדודי שינה, אני באמת אתן לזה זמן. בחדר שלי אין חרקים אבל אני מניחה שזה משהו שתמיד הפחיד אותי, בתור ילדה חשבתי שזה לא אפשרי בכלל עד שראיתי שני מקרים בתכנית אמריקאית על אנשים שמגיעים למיון(סיפורים אמיתיים) וזה לא תרם שחיפשתי סיפורים באינטרנט ונתקלתי בסיפור מזעזע
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"