התחלתי להקריח וחשבתי על פאה, איך הייתן מגיבות אם הבן זוג שלכן היה עם פאה?

אייל בן 22 | כתב את השאלה ב-03/08/23 בשעה 15:58

אז תוך כדי הצבא השיער שלי התחיל להידלל משמעותית, אני יודע שזה קורה ללא מעט אך לא ליותר מדי בכל זאת, תמיד אהבתי את השיער שלי וזה היה ידוע שזה הכוח שלי ותמיד הייתי עם שיער יחסית ארוך, רק שלצערי התחלתי להקריח, בגיל כזה זה אחד הדברים הכי קשים לדעתי שיכולים להיות, הרי זה הגיל לצאת להנות לטייל ולבנות את הביטחון העצמי, אבל זה לא המצב, השתלת שיער אי אפשר לעשות בגיל מוקדם כי זה לא תופס טוב כמו בגיל 25 פלוס..
אז הפתרון שלי היה פאה, משלמים לזה המון כסף אבל בגדול לא ראיתי פתרון אחר, אם שה היה קורה לי בגיל 28 הייתי עושה קרחת כי זה כבר מתחיל להיות נורמלי בגילאים האלה, אבל גבר קירח בגילאי ה20 המוקדמים זה עדיין נורא שונה ולא רגיל בנוף בין החברים.

אשמח אם תגידו באמת מה הייתה התגובה שלכם אם חבר היה הולך עם פאה, שאגב זה נראה טבעי ומשתלב עם השיער הקיים ומודבק ככה שהיא לא עפה ברוח וכו, בלי שיפוטיות ולנסות לשכנע שעדיף לגלח את הראש וזה.
בנות איך הייתן מגיבות אם הבן זוג שלך היה אומר לך שמה שיש לו זה פאה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"