דחינו את החתונה כשההורים אמרו שזה מוקדם ועכשיו סבא שלי נפטר, מה אני אמורה לעשות?

אנונימית בת 30 | כתבה את השאלה ב-22/09/23 בשעה 17:17

אז ככה , אני ובן זוגי יוצאים מזה 3 שנים
איך שהכרנו היה לנו קליק וקלטנו שזה זה,
אם זאת הוא הציע לי נישואין תוך חצי שנה
התקדמנו מהר סגרנו אולם הכל ובום ההורים שלו אמרו שזה מוקדם מידי וביקשו לא לקיים חתונה מפני שהם אינם מספיק מכירים אותי .אוקיי זרמנו איתם , השכרנו דירה וגרים יחד שנתיים.
קבענו תאריך חדש אמורים להחתחן עוד חודשיים
ובום סבא שלי נפטר המקור של המשפחה זה שמחבר את כולם .
אני פשוט מרוסקת ומפוחדת שאנשים לא יגיעו ויבקשו מימני לדחות את החתונה ויותר מיזה עוד לא שלחתי הזמנות , לא יודעת איך לשלוח עכשיו, כמובן אחריי ה30 יום , אבל כולם מרוסקים !!
אני במצב ריגשי כל כך רע שכרגע חושבת שאם אדחה שוב אני פשוט אקח את החיים שלי מפה ! כל כך רע לי עד שחיכיתי ליום שלי ובום.בן זוגי גבר מקסים הוא גבר חלומותיי כל מה שביקשתי שאין פעם יהיה לי זה משפחה של עצמי .
הסבא שהוא מקור המשפחה . אנשים יקללו אותי אם אקיים את האירוע. ומצד שני מפחדת מהפסדים ולא באלי .
פשוט רע לי כרגע מה אני עושה עצת חכמים !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"