מרגישה שצריכה להביא את עצמי לשינוי בחיים, התקופה האחרונה קשה לי נפשית, מה לעשות?

א׳ בת 20 | כתבה את השאלה ב-06/11/23 בשעה 12:40

היי.
אני חיילת בת 20, נמצאת באמצע השירות שלי.
אני מאוד מאוד מאוד מתקשה כרגע בצבא ובחיים באופן כללי בגלל כל המלחמה. כל התקופה האחרונה מביאה אותי לשברון נפשי גדול.
התרחקתי מאוד מאנשים. מחברים, מבן הזוג, מהמשפחה, אני רואה בעיקר את הצבא.
אני לאט לאט נשברת נפשית מהקושי הגדול שעוטף אותי.
בימים שאני נמצאת בבית, אני אפילו לא יוצאת. מעגל החברים שלי לא הכי קיים קרוב אליי לבית, והשאר סוגרים בבסיס שלהם.
אני בעיקר עוברת מאזעקה לאזעקה וממשבר אחד לאחר. מהתקף חרדה להתקף חרדה.
ניסיתי להביא את עצמי לידי אופטימיות ושמחה, אבל אני לא מצליחה.
אני רוצה לחולל שינוי בעצמי.
אני רוצה לטפל בנפש שלי ולקחת פסיכולוגית פרטית ולא מטעם הצבא, על מנת לשקם את עצמי להמשך.
אני רוצה להכיר מעגל חברים קרוב יותר להיכן שאני גרה, בכל שלא אחוש בדידות יותר.
אני רוצה לראות את בן הזוג שלי לעיתים קרובות יותר, ושהצבא לא ירחיק בינינו ככה.
אני לא יודעת מאיפה להתחיל את השינוי הזה. אני מאוד מחפשת איך לעזור לעצמי, אבל בנתיים אני לא מוצאת אף דרך ולא ממליחה לצאת מהמצב הנתון.
הקושי הכי גדול שלי כרגע הוא הצבא שמונע ממני הרבה דברים כי המשמרות והימים הם ארוכים מאוד ואני לא מוצאת את עצמי דקה אחת נושמת לרווחה בכל התקופה הנוראית הזאת.
אבקש את עזרתכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"