אז ככה, אני בן 18, כרגע בתקופה שבין בית ספר לצבא,
ככה שיוצא שאני די הרבה בבית ומאוד נגיש לבעיה מספר 1 שלי.
אני כבר הרבה זמן נמצא בדיאטה.
הפסקתי לאכול את כל סוגי המתוקים והמלוחים למינהם, הפסקתי עם כולם והאמת שעם כל הפיתוי אני באמת מצליח לא לאכול אף פעם.
אבל יש דבר אחד שמכשיל אותי כל פעם מחדש.
אמא שלי במקצוע שלה היא קונדיטורית, ואין ספק שהכנת עוגות זו האהבה שלה.
כמו שאמרתי היא קונדיטורית, כך שלא מדובר רק בכמויות אדירות של עוגות שהיא מכינה ולא רק לעסק אלא גם בבית, מדובר גם בעוגות מטריפות!
הן כל כך מגרות וכל כך טעימות שלא משנה אם הצלחתי נגיד כרגע לעצור את עצמי, פעם אחרת שאני רואה אותן אני כבר לא מצליח, אני מאבד כל שליטה ומתחיל לזלול ולטעום מכל עוגה. ביקשתי ממנה שלא תכין עוגות אבל היא לא מוכנה ואפשר להבין כי היא אוהבת את זה וזה המקצוע שלה.
לא משנה כמה אני מבטיח לעצמי לא להיכנע, וזהו נגמר, אז זה לא נגמר!
זה שוב ושוב וזה בכמויות ובכל פעם עוד עוגות בעוד טעמים. זה לא כמו עוגה קנויה, כי אני מטורף על העוגות שהיא מכינה. כבר אין לי מה לעשות.
זה כאילו אני משלים עם זה שזה או הדיאטה שלי או מיצוי התחביבים שלה, אין מקום לשנינו. ולפני הטענות למינהן שאין לי מוטיבציה- אז יש לי והרבה, כי אני בעודף משקל. ולא מדובר פה באכילה נשלטת כי אני מרגיש שברגע שאני מתחיל זה לא אני שולט בגוף שלי. אני מכור למתוקים והצלחתי להיפטר מהם, אז למה מהעוגות שלה, לעזאזל, אני פשוט לא מצליח להיפטר?
כל כך קשה לי! אני חייב עזרה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות