שלום לכולם,
אני נמצאת בזוגיות כבר מספר חודשים,
אני ובן זוגי סטודנטים אבל לא גרים יחד. בתחילת הקשר שלנו הכל היה זורם ויפה.
בן הזוג שלי, עם הזמן, שיתף אותי בכך שבמהלך כמה שנים היו לו משיכה ופנטזיות מיניות כלפי מישהי מהלימודים שלו לפני שפגש אותי, היות והקשר בינינו היה חמים ומכבד, חשבתי שהדברים נשארים מאחור, ולא הקדשתי להם מחשבה רבה.
לאחרונה, במהלך מפגש חברתי של המכללה, התרחשו כמה אירועים שהשאירו אותי מבולבלת ומאוד פגועה.
במהלך התנסות חברתית עם חברים, הוא בחר להדגים בפני כולם את הדרך בה מתחילים קשר עם אדם חדש לנגד עיני כשאני יושבת ממול.
הוא לקח את הידידה ההיא, התלוצץ איתה, היא התיישבה עליו והוא התחבק איתה, ואז הדגים סצינת דייט כשהוא מחבק אותה ומחמיא לה כאילו אין אף אחד סביבם.
כל אותו הזמן הרגשתי כאילו אני נעלמת מהתמונה, והמשכתי לחוות תחושת ניכור, במהלך כל המפגש הוא התעלם ממני לחלוטין וחיזר אחרי קירבתה.
התאפקתי ובסוף המפגש הודעתי לו שאני מסיימת את הקשר איתו, גם אם לא היו לו כוונות רעות, עצם זה שכל המחזה הזה נעשה לנגד עיניי פגע בי מאוד.
לאחר מכן, הוא התנצל בפניי וסלחתי לו, אך הוא המשיך להביע התלהבות מהידידה, במיוחד לאחר שהוא שיתף אותי שהידידה החמיאה לו בצורה שהרגשתי שאינה לוקחת בחשבון את רגשותיי.
למרות שסלחתי והשתדלתי לשחרר את התחושות השליליות, אני מוצאת את עצמי מרחפת עם התחושות האלה כל הזמן. כבר מספר שבועות מאז, והדברים עדיין לא נותנים לי מנוח, והאמון בקשר מתפוגג.
ובכל פעם שהוא מביע אלי רגש ואומר לי שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי, אני מתקשה להאמין לו ומרגישה שהוא מחפש להרים לעצמו את האגו עם נשים שמגלות בו עניין ושאני נתפסת כמובנת מאליה.
שאלתי אותו שאם המקרה היה הפוך איך היה מרגיש, אך הוא ענה לי שזה לא היה מפריע לו, אני יודעת שזה לא נכון, הוא היה מרגיש מאוד לא טוב עם זה.
אני גם חושבת שכל ההצגה הזאת, מעבר שבאה להרים לו את האגו גם הייתה מכוונת אלי בניסיון לשלוט לי הרגש.
אני תוהה אם נחצה כאן קו אדום ?
האם ההתנהגות הזאת לא מתאימה לקשר רציני ששוה לי להתמסר אליו, אבל ייתכן שאני שופטת בצורה קשה מדי? והאם הסצינה שהייתה הייתה מכוונת אלי?
אשמח לשמוע את דעתכם, אולי מישהו חווה משהו דומה ויכול להציע זווית אחרת.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות