היי קודם כל רוצה לומר תודה על העצות שנותנים פה, אני אשתדל לא לחפור יותר מדי ובאמת לכתוב בקצרה.
אני בת 27 ואף פעם לא הייתי בזוגיות עם אף אחד; אפילו לא זוגיות של שבוע וכמובן שלא התנשקתי ולא כלום... עד כדי כך המצב רע.
בתור התחלה עד גיל די מבוגר העדפתי להתמקד בלימודים ובעיסוקים אישיים שלי, ככה שיצאתי לדייטים רק בגיל 25 שזה כבר די מאוחר
בהתחלה הייתי יוצאת עם גברים ולא ממש הרגשתי משיכה אבל ניסיתי להכריח את עצמי, עד שלא יכולתי יותר להעמיד פנים, כי זה גם לא יפה להשלות אותם. אני לא יוצאת למסיבות אבל את כולם הכרתי דרך חברים ומפגשים אקראיים בחיים. אני יודעת שבגיל כמו שלי כבר אין לי הרבה אופציות, אבל עדיין מאוד קשה לי להתפשר משום מה.
אני גם אוטיסטית אבל אני לא מספרת את זה כי אני יודעת שישר יפסלו אותי כי יש מלא סטיגמות אז אני מעדיפה שקודם יכירו אותי בלי דעות קדומות.
יש לי קצת בעיה עם מגע בדייט ראשון אני מעדיפה שלא ישלחו ידיים אבל זה נורא חריג בגיל שלי
בכללי יש לי חוסר בטחון ענק בגלל שלא הייתי בזוגיות ואני באמת פוחדת שזה אומר שאני לא מספיק טובה או משהו, במיוחד כי אני אישה ואמור להיות לי הכי קל בעולם להשיג מישהו; אז אם זה לא קרה עד עכשיו בטח יש משהו לא בסדר בי.
אני לא יודעת מה לעשות. זה גם לא משנה שיש לי כישרונות ודברים שאני טובה בהם.
זה באמת אומר שאני לא שווה כלום? אני נורא מבולבלת
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026