מרגישה מאחורה, חסרת חברות ורוצה מאוד לחזק את החברות הזאת

מאמאמיה בת 18 | כתבה את השאלה ב-11/11/14 בשעה 15:57

שלום לכולם ,אשמח אם תייעצו לי.
העניין הוא כזה- אין לי המון חברות ובכלל אני לא מרגישה שיש לי באמת חברה טובה ,חברת נפש , שאני יוכל לדבר איתה על דברים שמציקים לי או שאני ארגיש שאני באמת נמצאת בעדיפות ראשונה אצל מישהו בעולם הזה. ידידים אין.
אני כרגע בכיתה יב והכיתה שלי מחולקת לקבוצות,כמו בכל כיתה-יש מקובלים ופחות מקובלים..אני אף פעם לא הייתי מהמקובלים. אני נערה תמימה כזאת ,ביישנית,אחת שמחפשת תמיד להסתתר ולא להיות במרכז.
האמת? זה כבר לא מפריע לי,גם ככה זאת שנה אחרונה וזה לא כ"כ יעזור.
אז כמו שציינתי -הכיתה שלי מחולקת לקבוצות.. לא מצאתי את עצמי משתלבת בקבוצה מסויימת ככה שמצאתי את עצמי עם 2 בנות..אנחנו שלישייה כזאת,חברות של בית ספר אבל אחרי הלימודים אין בנינו באמת קשר של חברות.
לפעמים אני מרגישה "נדחפת" ..2 הבנות האחרות שאיתי בשלישייה הם בקשר מעולה ואני יודעת שהם מדברות בלי סוף בוואצאפ ושלפעמים יש להם שיחות עמוקות..כמה שאני מנסה להשתלב ולהרגיש הרצויה ביותר בשלישייה הזאת זה לא עובד.
אני ייתן לכם דוגמה- כשאחת מהם מדברת לקבוצה שלנו באופן כללי , למשל:"שמעתם שכך וכך..?" אז היא לא מסתכלת עליי ואומרת את זה ,אלא תמיד היא מסתכלת על השנייה וזה מציק לי ,או שלפעמים אני עומדת ליד אחת מהם והשנייה יותר רחוקה ממני אבל כשהשלישית תרצה לומר משהו היא תפנה אל זאת שרחוקה (ולא אליי) ותאמר לה מה שהיא רוצה להגיד..למרות שאני יותר קרובה.
אחת מהשלישיה שלנו היא ממש פתוחה,נקרא לה "נילי", והיא בקשר מעולה עם בנים ובנות אחרות מהכיתה אבל השנייה שבשלישיה, נקרא לה "צילי" הייתה פעם מאוד מאוד ביישנית,בקושי הייתה מוציאה מילה מהפה ועזרתי לה להיפתח בקטע הזה ועכשיו היא גם פתוחה ואפילו יותר ממני..שתיהם בקשר מעולה וצורםם לי להרגיש שלמרות שעזרתי לשנייה לצאת מהביישנות-היא הפכה ליותר חברותית ממני ואני מרגישה בצד.
אני מאוד רוצה לחזק את החברות שלי עם "נילי" ,לגרום לה להרגיש יותר קרובה אליי מאשר ל"צילי" ..איך אני יכולה לעשות את זה?
השאלה שלי היא איך אני יכולה להיות המרכזית בקבוצה? איך לגרום לאחת מהן להרגיש יותר קרובה אליי מאשר אל השנייה?
תודה מראש :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"