אני בחור מאוד רזה, גובה 1.73 על משקל 58.
פשוט זה מפריע לי נורא, והמון ילדים אומרים לי שאני לא אוכל ושאני מאוד רזה ונראה כאילו אני שוקל 40 וזה מפריע לי.
אפילו בעבודה לפעמים אומרים לי את זה וזה כבר מציק, ואני רוצה לשנות את זה.
עכשיו, מן הסתם שצריך לאכול הרבה... אני גם במכון כושר חצי שנה בערך ולא רואה שינוי בכלל בגלל עניין התזונה.
העניין הוא שאנחנו 5 נפשות בבית, וכל הזמן ההורים שלי אומרים שאני לא יכול לגמור את כל האוכל ולא לחשוב על האחרים, כי ההורים לא יכולים כל הזמן לקנות אוכל.
לא שאנחנו עניים חס וחלילה, יש אוכל אבל זה פשוט לא מספיק בשבילי ואני כן רוצה להתחשב, אבל זה פשוט הזנחה של הגוף.
אני מתגייס בעוד חצי שנה בערך, וזה כלל לא הרבה זמן, גם ככה טחנתי מים עד עכשיו ואני רוצה לעלות כמה שיותר בחצי שנה הזו ולהיראות נורמאלי.
מה אתם מציעים לי לעשות? מה גם שאני עובד ויש לי כסף, ההורים לא מוכנים שאקנה אוכל מהסופר מהכסף שלי ודברים כאלה כי יש אוכל בבית לטענתם.
רעיונות? הם פשוט לא מבינים אותי וחושבים שאני מדבר שטויות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות