היי אז ככה, אני אצל דיאטנית רפואית מוסמכת ומקצועית.
אני בדיאטה וכרגע התפריט שלי זה לאכול הכל(חוץ מגאנק פוד וממתקים) כמו בשר,דגים, פחמימות רק מהסוג הבריא יותר(אני לא אוהבת סנדוויצים ולחמים כי זה לא משביע אותי) מוצרי חלב וכמובן המון ירקות ופירות.
הקטע הוא שאני אוכלת מנה קטנה(של בערך כוס פלסטיק) כל שלוש שעות ויוצא ככה 5-6 ארוחות ביום, מכל מה שכתבתי מעל(מה שבאלי).
עכשיו יש לי טיול שנתי ליומיים, ואני לא מתכוונת להתפרע בטיול ולאכול ממה שכולם יאכלו.
בטיול יהיה אירוח בדואי עם פיתות וכל זה, קומזיץ עם ארוחת ברביקיו(שזה בטח בשר עם המון שמן),ומקבלים את הארוחת צהריים ליום השני שם, בקיצור- אני לא סומכת על המזון שיביאו לי.
אני רוצה להביא לי אוכל מהבית ליומיים, בינתיים יש לי ברשימה - תפוחים לנשנוש.
אני צריכה מזונות שאפשר להכין לפני הטיול ושלא יתקלקלו.. בתיק ובמזוודה.
כמו למשל קוואקר או כוסמת, כי בשר\דג\ביצים יסריחו ומוצרי חלב אני עוד חושבת עלזה, למרות שלדעתי אפשר לקחת איזה קוטג או משהו ..
ומצד שני אני לא יכולה לאכול פחמימות כל היום..
אנחנו ישנים באוהל ענקי כל השכבה ככה שאין לי איפה לחמם אוכל והכל..
בקיצור אני בגלל האוכל חושבת לא לצאת לטיול.. וגם בגלל השינה עם כל הבנות בשכבה באוהל.. אוף בבקשה תעזרו לי תייעצו ומה אתם היתם עושים????????
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות