היי , אז ככה יש לי חבר בן 20 שנינו בצבא ואנחנו בקשר מרחוק כמעט 7 חודשים ביחד. זה לא קל ובגלל המצב הזה ביקשתי ממנו שנדבר הרבה בהודעות כדי שנהיה כמה שיותר בחיים אחד של השני.
הוא באמת בן זוג נהדר הוא מאוד מתאים לי בהרבה דברים עושה בשבילי הרבה וגורם לי לחייך ולצחוק כל הזמן.
אך העניין של המרחק מקשה מאוד והצפייה שהוא יכתוב לי הרבה בהתאם.
מיום ראשון עד יום רביעי כמעט ולא דיברנו אז ביום רביעי בבוקר (אתמול) פתחתי את העניין כי באמת אני מרגישה כאילו אין לי חבר ככה, ומפה לשם היה לנו ריב על זה . הוא אמר לי שזה כולה 4 ימים וזה לא שאנחנו תקופה ככה ושנמאס לו להיות בלחץ שאם הוא לא יכתוב לי אני אתבאס מזה. אבל מצד שני בגלל שאני רואה אותו רק פעם בשבועיים בגלל הצבא והמרחק קשה לי, ואני חושבת שהשיחות האלה זה מה שיחזיק את הקשר הזה. ולכן חשוב שנדבר ושלא נרגיש כאילו בקושי דיברנו ושאנחנו לא חלק מהחיים זה של זו, שככה זה הרגיש בארבע ימים האלה..
אז הוא התעצבן עליי אני עליו, נעלבתי שהוא אמר שזה בסהכ 4 ימים כי בתחילת הקשר הוא היה מדבר איתי הרבה יותר והיה לו מאוד חשוב לדבר איתי כל יום. ואז אמרתי לו אני אוכיח לך שאתה לא יכול לא לדבר איתי 4 ימים אם אתה באמת אוהב אותי זה יהיה לך קשה. הוא התעצבן אבל באמת מאז רביעי בבוקר עד עכשיו לא דיברנו. מה שמאכזב ממש שהוא לא כתב לי וכנראה שלא מתגעגע אליי בכלל מה שמאוד מפתיע כי הוא תמיד הבחור הרגיש הזה שתמיד הכרתי, שאומר לי שהוא לא יכול בלעדיי ורק אם אני הולכת לישון ולא עונה כמה שעות הוא מתחרפן. עבר יום וחצי ובאלי לבכות קשה לי בלעדיו ממש! איך לו לא קשה?? זה מטריף אותי ומאכזב כל כך .
יכול להיות שכל מה שחשבתי עליו היה שקר? מה אתם חושבים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות