אני לא מעזה להראות לו את החזה שלי כי הוא נראה מוזר, כמו של בן! מה לא בסדר בי?

לאלי בת 18 | כתבה את השאלה ב-12/04/16 בשעה 15:59

שלום לכולם
יש לי קצת חששות אז פניתי לפה .. יש לי יזיז שאני אוהבת כבר שנתיים ואני לא מעזה להראות לו את החזה שלי כי הוא נראה מוזר ובתכלס אני שמה גרביים בבקשה אל תשפטו היו צוחקים עלי שאני שטוחה וקינאתי בחברה שלי שהיה לה ציצי גדול .. קיצור אמרו לי שברגע שאוהבים מישהו וסומכים עליו אז משוחררים איתו ואני ממש אוהבת אותו ואני עדיין לא מסוגלת להראות את החזה שלי לא לו ולא חרף אחד אחר ואני מפחדת שיהיה לי בעל ואני גם יתבייש מימנו מילא אם היה לי קצת ציצי אבל זה כמו של בן לא מגזימה אני פשוט בן! אולי אפילו לא יתחתנו איתי בגלל זה לא חושבת שמישהו רוצה לעשות סקס עם חברה שלו שהיא כל הזמן עם גופיה או לפעמים בלחץ חזייה .. אבל אני שונאת את הגוף שלי גם אני נפוצה כזאת אוף למה בנות אחרות חופשי מורידות חזייה ורק אני לא ?!מה לא בסדר בי ? אני תמיד חייבת להיות שונה מכולם.. העיקר חברה שלי מורידה חזייה והכל ויש לה חזה מושלם רק אני לא נשית , למה אני צריכה להגיע למצב של לשים גרביים למה ?? אל תגידו לי להוריד כי אני מרגישה ביטחון עם זה ואני בטוחה שיזיז שלי בטוח הרגיש שיש לי שם גרביים וזה מזה מפדח אותי למרות שלא אמר כלום אבל אני בטוחה שהוא יודיע למרות שעדיין אומר איזה ציצים גדולים ושהוא אוהב את הציצי שלי אז מוזר..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"