אני חושבת שיש לי גידול בנרתיק, זה נשמע רציני?

הילה בת 16 | כתבה את השאלה ב-28/07/16 בשעה 13:27

כשחבר שלי הכניס לי אצבעות הוא אמר שהוא מרגיש סוג של גולה כזאת אז הכנסתי והרגשתי גולה יחסית גדולה (נראה לי סנטימטר או שניים) בעומק של בערך 8 סנטימטר. בפעם הראשונה שקיימנו יחסים ירד לי דם כנראה מהקרום ובפעם השנייה לא אבל בפעם השלישית הוא נגע בגולה עם האצבעות וירד דם משם, כמה טיפות.
בדקתי תסמינים של סרטן צוואר הרחם ויש לי קצת אבל אני לא בטוחה, ובגורמים כתוב יחסי מין בלתי מוגנים ועשינו את זה פעמיים בלי קונדום (ואס לקחתי פוסטינור). אני ממש מפחדת שיש לי גידול או משהו, זה נשמע רציני?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"