ובעיקר הבנתי את זה היום.תמיד הייתי רגישה לאנשים, קיבלתי את כולם, מכוערים מוזרים מסריחים. לא אמרתי לאנשים מילים רעות.ניסיתי למנוע מכולם להיפגע. תמיד כאב לי על מי שסובל ואת מי שלא מקבלים. קיוויתי תמיד שיהיה יותר טוב האמנתי כל הזמן בטוב.
הייתי כל כך נחמדה ולא הייתי מקללת לא הייתי פוגעת רציתי שכולם יהפכו להיות טובים יותר.
והחיים המשיכו ופגעו בי המון,ראיתי הרבה רוע ושליליות בחיים.
נטשו אותי, קיללו אותי,עשו עליי חרם,היו מנצלים אותי,חברות, היו אומרים לי כמה אני לא מוצלחת ולא אצליח כי אין ל את זה.
היו רבים איתי מקללים יורדים עליי צוחקים עליי.
היו מעדיפים אחרים על פניי.
והיה רק בחור אחד שבאמת היה טוב אליי, וידע מה יכול לפגוע בי והיה עושה הכל כדי שלא לפגוע בי ונחשו מה?
הוא עשה את המעשה שהכי נוגד את העקרונות שלי, אמנם הוא הגן על משפחתו...אבל הוא דקר במו ידיו ואני לא מסוגלת אפילו לחשוב על זה בראש שאעשה דבר כזה.והדקירה הזאת הפכה להריגה.זה קרה לפני כשמונה שנים ואני לא מסוגלת להאמין שהוא עשה את זה.הבן אדם היחיד שהיה כל הזמן טוב אליי דאג לי אהב אותי הבין אותי דיבר איתי עזר לי תמך בי וגם אחרי שלא היינו ביחד.
מעבר לזה שהוא לקח חיים למישהו.גילי לא מזמן שהוא היה נוגע באחותו בקטע מיני.אחותו הקטנה שהייתה אז בת 8.זה פשוט הופך לי את כל התמונה הטובה לגביו ועדיין לא מצליחה להאמין בכל זה.ומה עוד הוא עשה..אני לא יודעת.
והיום קרה משהו שעד הסוף הראה לי כמה העולם הזה מלא באכזריות בעדישות...
הבחורה שגרה אצלי סיפור ארוך לא חברה שלי ולא ממש שותפה יש לה סכיזופרניה מעשנת סמים ויוצאת מלא עם בנים והתחילה להצטלם בערום. היא לקחה שני ארנבים לפני פחות מחודש כזה.היום ראיתי שהם לא זזים ושוכבים במקום ומזתבר שאחד מת והשני נראה גוסס.ידעתי שזה יוביל לזה כי היא לא טיפלה בהם לא שמה להם מים לא ניקתה להם לא האכילה אותם ממש מדי פעם.השתדלתי לעשוץ במקומה.אבל נגמר המזון שלהם ואני בגלל שאני בדיכאון עדיין ועובדת רוב הימים לא עסוקה בהם.אז לא קניתי להם ירקות כמו שרציתי ויומיים שלושה הם לא אכלו בכלל.לא יודעת אם בגלל זה המצב שלהם הפך לכזה.אבל הכי עצוב לי שאני קרה למצב הזה כמה שאני לא מנסה להיות אכפתית.אני פשוט נהייתי קרה.ואני מתקשה לקבל את זה.איך מבן אדם שאכפת לו מכולם ורוצה רק טוב הפכתי להיות קרה?ויכולה לפגוע באחרים?והכל בזכות זה שהחיים הראו לי כמה חרא יכול להיות.
מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך להיות טובה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות