לא מרגישה בנוח בבגד ים כי אני רזה ושטוחה. איך להשמין בקלות?

עדן בת 14 | כתבה את השאלה ב-06/04/18 בשעה 15:05

אוקיי אז ככה, עוד בערך שבועיים יש לי יום-הולדת 14 ורציתי לעשות מסיבה בבית שלי בבריכה, אבל אני לא מרגישה בנוח בבגד ים לא על יד בנים ולא על יד בנות, מפני שאני נורא רזה ושטוחה.
הלכתי להמון רופאים לגבי הקטע של הרזון במטרה להשמין, לדיאטנים.. אמרו לי שזה פשוט עניין של לאכול אבל אני אוכלת, והמון.
אני גם גבוהה לפעמים מרוב האנשים שנמצאים בסביבה ואני לא מרגישה בנוח עם עצמי.
קיבלתי מחזור בערך באוגוסט, ואני יודעת שאני עוד צעירה ושיש לי זמן אבל לא באלי לחכות. אני לא מרגישה בנוח עם עצמי, משום בחינה.
אני לבנה כמו קיר, רזה מאוד, גבוהה, שטוחה ופשוט עם חוסר ביטחון עצמי בשביל להיות בבגד ים על יד מישהו.

לכל קרובות המשפחה שלי יש ציצי גדול. לאמא שלי, לאחיות שלי, לבנות דודות שלי, לדודות, לסבתא..
ולכולם היה כבר מגיל מוקדם...
לאחיות שלי יש מגיל נורא צעיר גדול בערך מ12 וגם לאמא שלי ראיתי תמונות, כנ״ל גם לגבי שאר בנות המשפחה.
בנוסף גם אף אחת חוץ מדודה שלי וסבתא שלי לא גבוהות במיוחד. למעשה הם דווקא נמוכות..
גם אף אחת לא רזה כל כך.
שוב, רק סבתא שלי הייתה רזה כשהייתה צעירה אבל בצורה יפה ונורמלית.

איך אפשר להשמין בקלות?
זה אפשרי להתנמך, או להפסיק לגבוהה?
למה הציצי שלי לא גודל?

עכשיו בגלל שאני יודעת שיש עוד זמן ושיש לי עוד תקווה, אני רוצה לדעת אם הציצי שלי הולך לגדול ולהיות גדול כמו של בנות המשפחה שלי..

הציצי שלי יגדל?

כו, בוודאות

אולי טיפה לא הרבה

יכול להיות שכן ומשמעותית ויכול להיות שלא משמעותית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"