שלום לכם אסקפיפולים
במאמצים להוריד את צריכת המלח שלי ניסיתי להכין זיתים תוצרת בית בלי מלח
אחרי שבוע של השרייה במים יצאה מהם את המרירות ואני עכשיו אוכל אותם בתיבול של לימון בלבד, אבל גם התחילו לי שלשולים וכאבי בטן
מישהו קצת מתמצא בעניין ויכול להגיד אם זה בגלל שהם לא עברו כבישה?
ואם כן, מכירים דרכים להפוך אותם לאכילים בלי כבישה במלח (או חומץ, אני שונא חומץ)?
אני לא מתכוון ברמת הטעם, הטעם סבבה, ויכול להיות שהכאב בטן מגיע ממשהו אחר (זה לא נדיר אצלי)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות