כאבי מחזור נוראים - האם אני היחידה?

מישהי בת 17 | כתבה את השאלה ב-21/02/19 בשעה 20:25

מאז שקיבלתי מחזור רוב הפעמים אני סובלת מכאבי מחזור נוראים בתוספת שילשולים שעושים לי כאבי בטן ברמה שאני לא יכולה ללכת לביצפר לפעמים יש בחילות אבל לרוב שלשולים דחופים וכואבת לי גם הבטן וגם הרחם שזה עוד יותר כואב מה אני יכולה לעשות עם זה יש דרך לרפא את זה? זה לא נעים ללכת לביצפר בבוקר ולגלות שיש לי את זה אני לא מתפנה בביצפר וזה גורם לי להתאפק ואני ממש סובלת זה כיאילו ממש יכול לברוח יש עוד בנות שסובלות מזה או שאני היחידה ?

סובלות משלשולים במחזור

כן

לא

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"