איזה טיפול נותנים לסחרחורת?

מסוחררת בת 18 | כתבה את השאלה ב-20/08/19 בשעה 18:42

יש לי ביום שישי הזה תור לרופאת אף אוזן גרון. הופנתי אליה בגלל האוזניים-אני סובלת מסחרחורות כבר שנתיים (ממה שאני מרגישה השמיעה שלי די תקינה), זה מחמיר במאמץ קל אפילו, במחזור, בזמן מתח נפשי, כשאני הולכת לשירותים להרבה זמן (מעי רגיז, זה סיפור בפני עצמו), בשינוי תנוחה וכדומה. כשאני אכנס לחדר הרופאה לבדיקה, מה היא תבדוק חוץ מהאוזן? היא תבקש ממני ללכת בקו ישר או לשנות תנוחה? אני פוחדת שדווקא ביום התור לא יהיו לי סחרחורות ואני אשמע שקרנית. ניסיתי ללכת בבית בקו ישר ולא הצלחתי לזייף מעידה מוצלחת. אילו בדיקות הרופא תעשה לי ובאילו בדיקות יש לי שליטה על מה שאני עושה? (צריכה את זה לצבא כמובן)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"