"מתעורר" פתאום - נמצא בדיכאון. איך להתמודד?

Dsetinyzzxz בן 23 | כתב את השאלה ב-24/01/20 בשעה 17:48

טוב ככה ..
זאת הפעם הראשונה שאני כותב שואל או מתייעץ בכמה שנים האחרונות ..
אני מנסה לשמור על אופטימיות אבל מרגיש כבר שאני מתחרפן כאילו חייתי בבועה כמה שנים ולא חשבתי על עצמי אלא רק על הסביבה ואיך להראות לסביבה שהכל בסדר ואני תקין .
הדחקתי רגשות .. לפני חודשיים זה כנראה התפרץ לי החוצה היה לי כמו הצפה כזאת והמוח שלי התחיל לעבוד שונה ישר נסעתי לאמא שלי והרגשתי ביטחון עצום של אני יודע מה אני רוצה מעצמי ומה הולך להיות והרגשתי הכי טוב בעולם .. יום למחרת קמתי התחלתי לבכות וככה התחילו לצוף מחשבות מהעבר התחלתי לקחת כדור לדיכאון
אבל המחשבות שלי משגעות אותי וכל היום אני בתוך זה .
במהלך השנים האלה נכנסתי לחובות ... שגם אותם הסתרתי ובניתי כביכול רמת חיים גבוה מכסף של ההלוואות שלקחתי . וזה המשיך לגדול ופשוט המשכתי לשקר .
לא דיברתי עם אנשים על רגשות נסגרתי לתוך עצמי וחייתי עם זה .
ואז הראש והמחשבות ציירו לי תמונה של מאיפה התחלתי להדחיק ולהפסיק לשתף .

יש עוד הרבה מעבר לזה אבל נכון למצב הנוכחי אני מוצא את עצמי כרגע
יושב בבית בחורף עם עצמי טוחן לעצמי את המוח והכל מרגיש לי שונה
כל סיטואציה מהיום יום מרגיש לי כמו רגע של לפני ואחרי כזה ירד לי הביטחון

בגדול אני מחפש הצעה איך ומה ומאיפה להתחיל עכשיו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"