חושבת שיש לי הפרעות אכילה וכל פעם שאני רוצה לדבר על עם מישהו ולבקש עזרה אני מתחרטת. מה הבעיה שלי?

הי הי בת 16 | כתבה את השאלה ב-28/05/20 בשעה 21:24

אני בוכה בזמן שאני כותבת את זה כי ממש קשה לי כרגע. כבר חודשיים שאני אוכלת פחות מ800 קלוריות ביום, אני שוקלת את עצמי כל יום בערך ואני עושה 3 שעות ספורט ביום, משהו כזה. כל פעם שאני אוכלת אני מרגישה כאילו אני בן אדם רע פשוט נוראי, וכבר חודש שיש לי סחרחורות וחולשה והשיער שלי נושר כואב לי כל הגוף אני מרגישה שאני מתפרקת. הבעיה היא שאם אני אגיד עכשיו משהו להורים שלי אז נבדוק ויכול להיות שאני אצטרך טיפול ואני ממש לא רוצה את זה, מהבחינה שיחשיבו את זה בתור מחלה נפשית וישימו לי את זה בתיק הרפואי ואני אצטרך להתחיל להתעסק עם כדורים ופסיכיאטרים אני לא רוצה את זה אבל אני גם לא רוצה שהגוף שלי ימות אבל לא יודעת איך להפסיק עם כל זה הצילו מישהו בבקשה

עדכון מהי הי, שואלת השאלה 2020-06-01 20:10:41

מממ כן.. אני אוכלת יותר לאחרונה ובקושי יש לי זמן לעשות ספורט עכשיו כשחזרתי לבית ספר,, אבל קשה לי בטירוף עם המחשבה שיש לי כל פעם שאני אוכלת שאני בן אדם נוראי. אחרי שאני אוכלת אני מרגישה כל כך רע ובאלי פשוט להקיא מעצמי אני כזאת מגעילה ולא מגיע לי לחיות. אמרתי לאמא שלי שאני חושבת שיש לי בעיה והיא לקחה את זה בנונשלנטיות וזה נותן לי תחושה של ׳לא הייתי צריכה להגיד לה, ועכשיו אני אעשה הכל כדי להוכיח לה ולאנשים אחרים שאולי יש לי בעיה׳. מה אני צריכה לעשות כדי שיקחו אותי ברצינות? הייתי מספרת ליועצת בית ספר שלי (שלקחה אותי אתמול לשיחה כי היא חושבת שאני מפתחת הפרעות אכילה) אבל היא לא בן אדם שאפשר לסמוך עליו לצערי. אז כל העניין הזה מתקדם ואני עדיין מרגישה כמו שיט.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"