היי כולם,
בדרכ אני בצד הקורא אבל אני כן אשמח להתייעצות וכמה שיותר אנשים שיעזרו לי.
לפני חצי שנה הייתי במקום הכי נוראי ואפל בחיים שלי. יום אחד החלטתי להוריד טינדר ואולי להנות קצת ללילה אחד כי תכלס? מה יש לי להפסיד.. קצת רקע, אני באה מבית דתי די נוקשה (לא ניסו לכפות את זה עלינו.. לפחות לא ישירות) ואני כנראה ההפך הגמור מההורים שלי. ליברלית ברמות, מעשנת, פירסינגים וכמה קעקועים חבויים.. מיותר לציין שאני בי (בשלב הזה מעולם לא התנסתי עם נשים אלא רק עם גברים, אבל מגיל קטן ידעתי שאני נמשכת לנשים)
בדרכ שאני מורידה אפלקציות אני לרוב שמה בהגדרות על גברים אבל הפעם החלטתי לשים רק על נשים. לא ככ ציפיתי שיצא משהו מזה אבל פתאום הייתה לי התראה שהיה לי מאץ וממש במזל היא הייתה גם הבחורה שהכי נשמכתי אליה מכל הבחורות שהחלקתי ימינה עליהן.
מפה לשם קבענו להפגש, נפגשנו אצלה ומיותר לציין שהיה מדהים. בהתחלה שהגעתי הייתי בטוחה שזה יהיה סטוץ חד פעמי ושלא אראה אותה יותר בחיים.. מפה לשם שמרנו על הקשר וכבר בפעם הרביעית שראיתי אותה הרגשתי שאני מתחילה להתאהב בה (והבטחתי לעצמי לעולם לא להתאהב באישה בגלל ההורים שלי)
אני באמת כלכך אוהבת אותה ומרגישה שהיא תישאר לחיים שלי לעוד כלכך הרבה זמן. המשפחה שלה מתה עליי ויודעת שאנחנו ביחד אבל שלי.. קצת פחות. היא מעולם לא התלוננה על זה או משהו אבל אני כן יודעת שהיא הייתה שמחה שהם ידעו מי היא או מהו הקשר שלנו. אני כל כך רוצה להפסיק להסתיר את מי שאני וקשה לי מאוד, אני אוהבת את ההורים שלי אבל עם כמה שזה עצוב הדת תמיד תבוא לפניי.. אני אפילו חוששת שעל דבר כזה הם עלולים להעיף אותי מהבית (הלוואי והייתי מגזימה) ואני יודעת שכלכלית לא אוכל להתנהל לבד. בבקשה תעזרו לי, אנשים שהיו בעמדה שלי ומה הם החליטו בסוף לעשות?
תודה מראש לכל מי שעונה או עוזר 3>
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות