היי אנשים יקרים, אני לא מצליחה לקבל החלטה לגבי הצומת שאני ניצבת בה בחיי,
זה ישמע לחלקכם כמו צרות של עשירים אבל אני בתוך הניסיון קבלת החלטה הזה כבר יותר משנה ואני מרגישה אומללה.
אני יודעת שאני רוצה להתגרש מבעלי, זה קרה תוך כדי רילוקיישן לארצות הברית, בעלי איש מקסים ואני אוהבת אותו מאד, הבעיות בינינו נובעות בעיקר מבעיות פוריות קשות ולא מטופלות ומהמעבר לאמריקה שהתאים לו ולי פחות.
אחרי שנה וחצי של מגורים בחול נפרדנו ואני עברתי להתגורר בדירה אחרת - במקביל גם התקבלתי לתפקיד בכיר בחברה נהדרת ואני מרגישה פריחה מקצועית אבל הבדידות החברתית מהמשפחה וכל המוכר גורם לי כל הזמן לחזור אחורה לבעלי ולקשר שלנו למרות שהקשר לא טוב ובריא.
לאחר ביקור מולדת קצר בתקופת החגים קיבלתי הזדמנות עבודה בישראל מה שמאפשר לי חזרה קלה הביתה- התפקיד בינינו והשכר הרבה פחות גבוה אבל לפחות יש מסלול מסודר לחזור לארץ.
אני לא מצליחה להחליט מה לעשות-
מצד אחד אוהבת את התפקיד באמריקה והצלחתי להתרגל לחיים כאן
מצד שני אני רוצה הביתה - לסיים את הזוגיות סופית, להתגרש, להכיר זוגיות חדשה ולבנות בית- אני בת 32 הזמן בורח.
אבל קשה לי לוותר על ההיבט המקצועי - הקריירה מאד חשובה לי והתפקיד באמריקה יפתח עבורי דלתות אם אצליח לעשות אותו לפחות שנה.
מה עושים?
קופצים על ההזדמנות בארץ? נשארים עוד קצת ונושכים שפתיים? דוחים את החיים בעוד שנה ומשקיעים בעבודה? -- הצילו!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות