בעלי פיתח אנטי נגד הבת שלי והיא התחילה להדרדר, כדאי לעזוב אותו את העיר בשבילה?

יהלי בת 33 | כתבה את השאלה ב-22/12/22 בשעה 14:40

אני נשואה פעם שניה מנשואי הראשונים יש לי בת ועם הבעל הנוכחי יש לי בן.
לאחר הגירושים מהבעל הראשון לקחתי לרשותי את הבת היחידה שהייתה לנו במשותף. עם הזמן הכרתי את בעלי הנוכחי שגם הוא היה גרוש עם 2 ילדים.
לשנינו היה זה פרק ב׳ עם הזמן התחתנו ונולד לנו בן משותף. מיד לאחר הולדת הבן המשותף בעלי הפסיק להתייחס לבת שלי ואף לפתח נגדה אנטי בכל דבר.
בעקבות כך הילדה שהתה פחות בבית ותמיד העדיפה לצאת עם חברות ואף לישון אצלן מכאן גם התחילה להתדרדר לכל מיני הרפתקאות אפילו לשימוש בסמים קלים. כיום היא בת 16 ומתרועעת עם נערים לא טובים.
לאחר יעוץ והתייעצות רבה עם חברות משפחה קיבלתי החלטה לעזוב את העיר לטובת הילדה. כאשר הצעתי זאת לבעלי הוא לא הסכים הוא חזר ואמר שאם את רוצה לעזור לבת שלך אז תלכי יחד איתה אני לא מוכן.
הוא מוכן אפילו לתת לי לקחת גם את הבן המשותף שלנו. והשאלה היא - האם לעזוב את העיר לטובת הילדה ולוותר על הבעל (שרוצה להישאר קרוב לילדיו מנישואיו הראשונים) או להישאר ולהמשיך לראות איך הבת שלי ממשיכה להתדרדר ממש לפי התהום. ???