אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אחותי שונאת כלבים ומלכלכת עליהם בכוונה כדי לעצבן אותי

לירן בן 28 | כתב את השאלה ב-24/01/23 בשעה 10:54

יש לי כלב כבר כמה שנים שאני סופר מאוהב בו, הופך את החיים שלי לשמחים יותר. באופן כללי ממליץ... לתחושתי גם כל המשפחה המורחבת שלי אוהבת אותו שמחים שהוא בא בארוחות שישי, חוץ מאחותי הגדולה. אין לה איזו בעיה ספציפית איתו היא אפילו מראה לו חיבה, אבל יש לה שנאה לכלבים באופן כללי.
במהלך החיים שלה היו לה כמה נסיונות לאמץ כלב וזה אף פעם לא ממש צלח, לא אפרט פה את הסיבות עכשיו לא נעים.
בקיצור, כל ארוחה משפחתית, במיוחד אם אני מביא את הכלב, היא מלכלכת על כלבים. אני כבר לא יודע אם זה יושב לה על הלב בגלל שכנים מעצבנים שהכלב שלהם נובח או אנשים בשכונה שלא מרימים את הקקי של הכלב שלהם.... או שהיא פשוט מנסה להרגיז אותי בכוח כי היא יודעת שזה מטריף אותי ואני ישר מתחיל להתגונן.
לפעמים זה ממש מגיע לרמה של צעקות ואווירה לא נעימה. איך אפשר לפתור את זה? ובעיקר אולי איך לייצר לה חוויה מתקנת עם כלבים... כי בוודאות היא אהבה פעם וניסתה לאמץ מספר פעמים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חיות מחמד"