היי,
יש לי סיטואציה עם הבן זוג ממש קשה שרציתי לשמןע דעות לגביה :
אנחנו שנה וחצי ביחד ואחרי המון ריבים החליט להיפרד ממני. הפרידה נעשתה באימפולסיביות בשיחת טלפון ונפגעתי ממש. לא יצר קשר במשך שבוע.
אני מהצד שלי, הוא זרק אותי בטלפון. הוא מהצד שלו חשב שזה ״רק ריב״ והוא יחזור.
בשבוע שלא דיברנו היו לי מחשבות על ידיד מהלימודים, ודיברתי איתו קצת יותר בשבוע הזה ממקום של לחפש יחס. המחשבות הגיעו כי ראיתי הרבה דברים שלא היו בבן זוג שהפריעו לי למשל שהוא עובד קשה על מה שיש לו, שהוא כבר עם דירה, יש לו מוסר עבודה גבוהה.. דברים מאוד טכניים.
אחרי שבוע בן הזוג החליט לחזור לקשר לפני שהוא טס לח״ול עם משפחה. סירבתי שניפגש ואמרתי שניפגש שיחזור. בזמן הזה כבר התחלנו להתכתב ולדבר בטלפון, לדבר על הקשר איך אנחנו נשנה אותו וכ׳ו.
אחרי שחזר השלמנו וחזרנו. אבל המחשבות על הידיד גרמו לי לתחושת אשמה וסיפרתי לו. (לא היה משהו פיזי, הכל באוויר אבל עדיין רציתי להיות כנה)
באותו רגע הוא הגיב בצורה מתונה, כמה ימים אחרי היה לנו ריב על משהו מסוים שאמרתי לו מהצד שלו שהוא לא נאמן,
והוא התחיל לצאת עליי שאני לא נאמנה. נאמרו דברים ממש קשים קללות הכי נוראיות שיש: זו**, שרמו** ועוד המון.
ירדתי לרמה שלו אחרי המון זמן שהוא קילל אותי והחזרתי לו. עכשיו הוא ״שוקל אם להיות איתי״ .
אני מבולבלת כל כך
אשמח לדעת אני נחשבת בוגדת? אני כל כך נוראית שמגיע לי קללות כאלה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות