יש לי כלבה גדולה שהאקסית השאירה והיא מאוד תוקפנית, לא יכול להמשיך ככה, מה לעשות?

בן בן 40 | כתב את השאלה ב-18/04/23 בשעה 15:51

טוב כמו שרשום בכותרת
יש לי כלבה היא באיזור הגיל 8 היא איתי מאז שהייתה בת כמה חודשים.
אני כל השנים האלה ברובם סבלתי מכמה דברים בתקווה שבעתיד יהיה יותר טוב.
קודם כל היא כלבה גדולה שהאקסית שלי לקחה אותה אמורה לה שהיא לא תגדל יותר מדי כנראה שעבדו עליה. האקסית הביאה את הכלבה ובסוף אני נשארתי איתה.
אז בעיקר הבעיה איתה שהיא תוקפנית לא פעם ולא פעמים היא נשכה אותי כמעט כל הזדמנות היא מנסה לתקוף כאילו היא מחפשת את זה. אפילו אני לא יכול לעבור בבית שלי שגם ככה הבית חדר 1.
אם כמה שזה הזוי אני יכול להגיד שיש לי מזל ובנס אני חיי
ואם אני מוציא אותה לבחוץ היא לא מפסיקה לנבוח ואז השכנים מתלוננים.
חוץ מזה היא מנסה להרוס כל דבר בבית כל הקירות עם חורים ענקיים בבית..
פשוט אני תמיד זוכר לה את זה שאני ואקסית שלי נפרדנו לקחתי את זה מאוד קשה והייתי על סף לסיים את הח**ם אבל אז חשבתי עליה ויש סיכוי מאוד גדול שלא עשיתי את זה בגללה.
אני כבר לא יכול להמשיך לחיות ככה.
שמתי כמה אלפים שלחתי אותה לאילוף הייתה שם חודש וחצי חזרה אותו דבר...
התקשרתי ל SoS התקשרתי לראות מה הפרוצדורה למסור את הכלבה הם אומרים שהם לא יכולים לקבל אותה.

לא יודע מה לעשות מבקש את עזרתכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חיות מחמד"