במאפיות ככל הנראה גם במפעלים שמייצרים לחם שמתי לב ששמים לחמים ופיתות בתוך שקיות ניילון, עוד לפני שהלחמים הספיקו להתקרר לגמרי.
כלומר הם "מזיעים" בתוך השקית.
כמו כן ידוע שקיימת תופעה בשם מיקרו-פלסטיק שזה חלקיקי פלסטיק קטנים שנכנסים לתוך האוכל, השתיה ואפילו האוויר.
אז האם למעשה כל פיתה מכילה כמות די גדולה של מיקרו פלסטיק? ועד כמה זה יכול להזיק לבריאות של מי שאוכל את זה?
תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות





כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

































2025