שלום לכולם,
כבר הרבה שנים אני מרגיש מבולבל ולא יודע מה יש לי.
אני חושב שאני כלל לא נמשך לנשים,
אני גם דתי ולא בטוח אם אני נמשך לגברים, אולי גם העניין שזה אסור כבר גרם לי להתרחק מזה מכל ההוויה הזאת.
בשנים האחרונות אני סובל מדיכאון וחרדה כללית וחוסר עניין בכל. מעולם לא הייתי בזוגיות ואף פעם לא היה בי מספיק דחף/חשק לממש זאת שלא לדבר על קיום יחסים כלשהם.
אני תוהה האם אני א-מיני בשל כך שיש לי חוסר עניין באנשים באופן כללי. מנגד אתמול היה לי חלום שהייתי עם בחור בלונדיני ושהוא ביצע בי ** אוראלי ושהרגשתי טוב וגנחתי בחלום ככל הנראה מהנאה. אני מאוד חרד, מבועת ומבוהל מעצמי ומכך שהיו לי חלומות דומים בעבר על גברים. אני לא יודע מה קורה לי. מצד שני חלום זה חלום ולא בהכרח קשור למציאות.
כבר שנים אני לא יודע מה עובר עליי, מה אני מרגיש, ומה אני. הייתי בטיפולים פסיכולוגים בעבר אבל לא הגעתי לתובנות כלשהם ביחס לכך.
כי אני לא מרגיש צורך במגע מיני או רגשי עם אנשים אולי זה כי אני סובל מחרדה חברתית, כי אני בדיכאון אז אין לי חשק מיני? הבעיה היא שכל החיים אני כמעט ככה.
וכן אולי זה קשור גם לדת? שאני שומר נגיעה ולא אוהב שנוגעים בי
והמחשבה להתנשק מעוררת בי גועל.
או שאני מדחיק בעיה יותר חמורה ושאני אולי נמשך ל****.. אני לא יודע.
ואני אולי לא רוצה באמת לדעת.
אף פעם לא התנסיתי כי גם לא רציתי להתנסות ואולי מפחד לדעת מה באמת אני אוהב ומנגד רגשות האשם הדתיים והמצפון שלי שמכה בי.
אני בודד כבר המון שנים וגם חברתית, לא רק זוגית.
מנסה להגיע להשלמה הכואבת שאולי נועדתי להיות בודד כל החיים.
מצד שני יש בי פחד מאוד גדול שאחוש חרטה גדולה כשכבר אהיה זקן ואצטער שלא עשיתי דברים כשהייתי נער ובחור ושאולי אני אשם בכל זה שאני לבד ושמנעתי מעצמי דברים.
זה משפיע גם על מצב הרוח שלי שאני מרגיש שאני בודד, לא נאהב ולפעמים אפילו שנוא, מרוחק ושלאף אחד לא אכפת ממני. קשה לי. אשמח לעצה טובה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות