אבא של הילדים של בת הזוג שלי התגרה בי והרגשתי בושה והחמצה שהתעלמתי, מה דעתכם?

דוד בן 31 | כתב את השאלה ב-10/09/23 בשעה 11:45

אני מנהל מערכת יחסים פרק ב'
יש יגידו שאני אבא מצויין לילדים, הילדים של בת הזוג שלי מאוד אוהבים אותי והאב הביולוגי שלהם מתקשה מאוד עם העניין.
יום מסוים שהגיע לקחת את הילדים שלו, ראה אותי בדיוק חוזר מהעבודה וניסה למשוך את תשומת ליבי לשיחה עי קריאות כמו שקוראים לכלב, נשיקה עם השפתיים.
הייתי פסיעה מכניסה לבניין ואז הוא הוסיף
" בוא, הומו בוא"
התעלמתי ונכנסתי.
הרגשתי בושה והבושה אחכ התחלפה בתחושת החמצה שלא הגבתי גם אם זה היה נגרר לאלימות פיזית.
ואני שואל את עצמי אם פעלתי נכון.
האם נכון להתעלם בכל סיטואציה, או שיש סיטואציות שאין מנוס מלשמור על הכבוד ובכל זאת להיגרר לאלימות.

מה אתם הייתם עושים?

עונים במחיר של אלימות

מתעלמים