מתחילה עבודה חדשה שתרחיק אותי מאוד מהכלב שלי,מפחדת שזה יפגע בו, איך למזער נזקים?

מישהי בת 20 | כתבה את השאלה ב-21/10/23 בשעה 11:47

היי לכולם, יש לי כלב פודל טוי שיהיה בן שנתיים בקרוב. אני אוהבת אותו מאוד, תמיד רציתי כלב מאז שהייתי ילדה וקיבלתי אותו לפני שנתיים. אני עושה בשבילו הכל וקונה לו הכל. אני גרה עם עוד שתי אחים קטנים בגילאי הבית ספר ואחות גדולה ממני, וההורים שלי. הם עוזרים לי לטפל בו, מורידים אותו לטיולים לפעמים, אבל אני בעיקר זאת שדואגת לו. הוא קצת תלותי בי ואולי עצוב שאני לא בבית, שאר האנשים בבית לא ממש מתייחסים אליו הרבה או משחקים איתו. אבל מצד שני הוא לא מראה לי כלכך אהבה לצערי.. הוא לא מלקק אותי ותמיד בורח או מתעצבן שאני מחבקת אותו, הוא מפגין יותר אהבה לאחי הקטן.
ועכשיו לבעיה.. אני כרגע עובדת בחצי משרה בגלל המלחמה, אבל בשבועות הקרובים אמורה להתחיל עבודה חדשה במרכז. הנסיעה ממני לשם תהיה שעה וחצי בערך, ושעות העבודה הן 10 עד 19. זאת עבודה טובה מאוד שלא קל להשיג. ואני צריכה אותה. אבל קשה לי להתמודד עם זה שלא אהיה כלכך הרבה שעות עם הכלב שלי ואלה גם שעות מאוד תקועות ולא יישאר לי אליו זמן כמעט. ואולי גם אהיה עייפה מהרגיל בגלל נסיעות. הניתוק הזה יהיה לי קשה נפשית.. ואני בעיקר מפחדת שזה יפגע בו באיזה שהוא אופן. אולי הוא ייכנס לדיכאון כי לא נותנים לו יחס או מסיבה אחרת שאהיה אחראית עלייה כי אני עוזבת אותו לכלכך הרבה שעות.. יש דרך שבה אוכל למזער נזקים בעקבות הניתוק הזה שהולך להיות במשך יום שלם? לא אהיה בבית 12 שעות בערך.. אני מאוד דואגת לו ולא רוצה שיהיה עצוב. אשמח לעצות ודעות בנושא. תודה רבה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חיות מחמד"