הי אנשים טובים,
שאלה קצת הזויה (חדשה בבישול).
בישלתי כמה סירים יום שישי- מוקפץ, אורז, עוף ותפו"א, קוסקוס וכו'.
אחרי הבישול הכנסתי אותם למקרר בצהריים.
בערב, אחרי שישבנו לארוחת שישי אני ובן זוגי נרדמנו ושכחתי את האוכל בסירים על השולחן ולא הכנסתי אותם למקרר.
התעוררתי אחרי 4 שעות והכנסתי אותם למקרר.
הסירים עמדו כמובן ארבע שעות בטמפרטורת החדר ואתמול היה יחסית קריר.
האם אפשר לאכול את האוכל שבסירים או שהוא עבר תהליך כלשהו של הירקבות וצריך לזרוק אותו לפח?
אשמח לעצות, תודה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות