אני כמעט תמיד מתבל את הסלט בשמן זית ומלח.
לאחר שאני מסיים את הסלט תמיד נשאר שארית השמן בתחתית של הצלחת שספוף במלח ומיץ עגבניות (ובטח עוד דברים).
ההורים שלי (ולפעמים אני) נוהגים לשתות את מה שנשאר מהמיץ (טיפה מוזר, נכון).
לדעתי יש לזה טעם טוב, חמוץ-מלוח.
ביד האחת השמן הוא זמן זית שזה שומן בריא. והשמן גם ספוג במיצים של הירקות שממלאים את השמן בויטמינים. אבל ביד האחרת זה כמות מטורפת של קלוריות ושל מלח שנשאר מהסלט. אני לא בטוח אם זה בריא או לא.
אני אשמח לתשובה עניינית בנושא כיוון שזה מנהג שקורה לעיתים קרובות.
האם האקט של שתיית שארית השמן מהסלט בריא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות