גברים, מפריע לכם שיערות בגב?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-19/02/18 בשעה 15:03

שלום לכולם.
יש לי בעיה שקצת מציקה לי...יש לי המון שיער בעורף ובאזור הגב העליון...מאוד מביך אותי לאסוף שיער בקוקו או לפעמים ללבוש גופיות פתוחות מאחורה בקיץ. אני עושה את זה בכל זאת, אבל לאחרונה אני חוששת שזה משהו שיפריע לבן זוג העתידי שלי. גב של אישה זה אחד המקומות הכי סקסים בגוף, ואני מרגישה שהשיערות שם הופכות אותי לפחות נשית ומושכת. עשיתי שם שעווה פעם אחת, כאבי תופת והשיערות גם ככה צומחות להן מהר תוך שבועיים אז זה מרגיש חסר טעם, וסתם כאב לשווא.
לייזר בגב מעט מסובך, הרי צריך להקפיד על גילוח. אני לא מצליחה לגלח בעצמי את הגב, הידיים שלי לא מגיעות לשם. אני לא מתביישת לבקש מאמא שלי אבל אני גרה מחוץ לבית ורואה אותה פעם ב-3 שבועות. גם אין לי ממש כסף לליזר. אני עושה לייזר בידיים וברגליים ובהחלט יש שיפור אבל זה תהליך מאוד מאוד מאוד איטי.
לדעתכם זה משהו חריג, או שזה רק בראש שלי וזה בסדר שישאר ככה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"