איך לחזור ללוחמה או לקבל תפקיד טוב התומכת כאחות שכולה?

שירלי בת 18 | כתבה את השאלה ב-16/05/21 בשעה 17:54

היי
אני מגיעה ממשפחה שכולה ולמרות זאת בחרתי להתגייס לקרבי למרות הקושי הנפשי והאי-תמיכה של ההורים כולל המשפחה המורחבת.
לפני חודשיים בערך התגייסתי ללוחמה עברתי את המכינה לא חתמתי ויתור ואז שובצתי בקרקל,
כשהתגייסתי שמו לי רגל ובעקבות כך לא יצאתי לגיבוש עוקץ שזה היה החלום אך לא ויתרתי והמשכתי חודש אחרי ששובצתי בכיתה חדשה עם בנות חדשות בגדוד שכן רציתי הרגשתי שקשה לי מידי ואני לבד מבחינה חברתית נתתי לזה שבוע ניסיון ואז פשוט ראיתי שזה לא עובד, היה לי סגל מדהים ואני לא מתלוננת יכולתי לחתום ויתור עקב זה שאני באה ממשפחה שכולה אבל גיליתי שאנני יכולה לחזור ללוחמה עקב סעיף מסוים שנמצא בטופס הויתור
עכשיו אני בחיל הים אחרי שלא עברתי ראיון לתפקיד שבחרתי.... ואני קצת מתחרטת שחתמתי ויתור ולא המשכתי
איך אני יכולה להילחם על החזרה ללוחמה או קבלת תפקיד כתומכת שיהיה משמעותי ולא משעמם
אשמח אם תעזרו לי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"