ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

מה אני? חשבתי לצאת מהארון כ-בי אך כולם אומרים לי שאני סטרייט

מבולבל בן 20 | כתב את השאלה ב-09/01/22 בשעה 12:37

שלום לפני שנה קרה לי שהמשיכה לנשים ירדה אני לא נמשך לנשים כמו פעם ורק לציין שפעם התחרמנתי מנשים ואוננתי עליהן ויש לי מחשבות שאולי אני הומו או בי ואני לחוץ מזה מאוד ואני לא יודע מה לעשות אך פעם בחיים שלי לא נמשכתי לגברים יש פנטזיות על גברים אל אני אף פעם לא דמיינתי מתנשק גם לא בשנה שזה קרה לי הייתי חרמן על הנשים ועכשיו אני חושב שיש לי אולי משיכה לגברים אני לא יודע אני כל הזמן בודק באתרי פורנו באופן אובססיבי 24 7 עם אני כזה או לא חשבתי לצאת מהארון כבי אך כולם אומרים לי שאני סטרייט וזה נזק אמרתי מה לעשות?

מה אני

סטרייט מבולבל

בי

הומו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"