מרביצים לבת דודה שלי בבית הספר. מה לעשות?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/04/21 בשעה 18:14

היי אני פונה אליכם מכיון שאני כבר לא יודעת מה לעשות.
מרבצים לבת דודה שלי בבית הספר, היא המון פעמיים מתקשרת אלי בהסעה בוכה ומבקשת שאבוא להחזיר לילדה שמרביצה לה ושאקח אותה מישם. כמובן שישר אמרתי על זה לאמא שלה והיא אמרה שהיא יודעת על זה ושהמורה מטפלת בעניין. אך המקרים האלו חוזרים שוב ושוב בכל פעם שהיא באה אלינו היא מבקשת שאבוא אליה לבית הספר ואהרוג את כל מי שמציק לה, אמא שלה מספרת שלפעמים יש לה סיוטים בלילה שבאים להרביץ לה, וכבר המון פעמיים פנינו למורה בנושא הזה והיא אומרת שהיא מטפלת בעניין ועדין אין שינוי.
לילדה אין סימנים של מכות או משו כזה וגם אמא שלה הייתה המון פעמים בבית הספר במטרה לראות מה קורה שם אבל היא אומרת שהיא אף פעם לא ראתה שמרביצים לה אז אולי בת דודה שלי סתם אומרת את זה בשביל צומת לב או משו אני כבר לא יודעת.
בכל זאת ממש כואב לי לשמוע שככה עושים לה בבית הספר (לפחות לפי מה שהיאממספרת ) ושאני לא עושה עם זה כלום.
** הילדה לומדת בכיתית לקווי למידה
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"