מכירת הלבשה תחתונה ביד2

יהלום בת 24 | כתבה את השאלה ב-30/07/21 בשעה 16:53

הזמנתי תחתונים מאתר בחול וזה לא מתאים לי, ניסיתי לפרסם ביד2 וקיבלתי כמה שיחות מגברים שרצו לברר, עכשיו שאלה בכנות, אני לא עניתי להם כי לדעתי אין לגבר מה לקנות הלבשה תחתונה לנשים(במיוחד שמדובר במשהו די סטנדרטי לא מפואר שיכול להתאים אולי למתנה, סוג שקונים לנוחות) רציתי להתייעץ אם לדעתכם אני צודקת שאני מנתקת לגברים שמתקשרים לברר או שזה הגיוני שהם מתקשרים בתמימות ומתוך רצון לקנות, לא נראה לי הגיוני אבל אולי מישהו פה יחכים אותי....

עדכון מיהלום, שואלת השאלה 2021-07-31 20:35:04

אני כתבתי במודעה במפורש שמדובר בחבילות סגורות ראיתי שלא מתאים לי אז לא פתחתי את שאר החבילות, וראיתי באתר הרבה שמפרסמים מוצרים חדשים בתחום
שמור עדכון

הגיוני שזה תמים?

הגיוני מאוד

אולי כן אולי לא

אין סיכוי, בטוח סוטים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"