התעקשתי על קבלה מנהג מונית ומרגישה שיצאתי קצת רעה. עשיתי נכון?

עדן בת 23 | כתבה את השאלה ב-26/09/21 בשעה 12:46

היי אני עובדת בשבתות ותמיד מתקשרת לאותה חברה ומבקשת ישר קבלה מהנהג כדי שיחזירו לי את הכסף מהעבודה על נסיעות והיום זאת פעם ראשונה שנהג אמר לי שאין לו.
עכשיו אמרתי לו פעמיים בתחילת הנסיעה שאני צריכה קבלה (זה גם חובה בחוק היום שיהיה מונה וקבלות) והוא לא ציין שאין לו לתת לי.
בקיצור אני מגיעה הביתה ומבקשת ממנו קבלה והוא עונה לי שאין לו. אני מבקשת שיתן לי אפילו בכתב כי אז לא יחזירו לי והוא התחיל להתעצבן עלי בתגובות כמו "יש לי עוד אנשים היום ואת מעקבת אותי" או "כולה 40 שקל" הוא התחיל ממש לרדת עלי אז לקחתי ממנו פרטים ויצאתי.
ישר התקשרתי לתחנה והם אמרו לי שלפי חוק לא הייתי צריכה לשלם וחבל על הכסף כי זו שעה עבודה אבל למזלי הוא הבין ונהג אחר הביא לי קבלה והוא אמר שאותו נהג הוא חדש אבל עדיין אסור לו לנהוג בלי מונה ולכן הוא לא יעבוד היום כי זו הייתה אחריות שלו.
יצאתי קצת רעה על 40 שקל שהוא הסתבך? פשוט זו פרנסה שלי והוא היה די מגעיל אלי... ובאיזה חוצפה הוא גם מתעצבן עלי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"