נשוי טרי וגיליתי שאישתי שיקרה לי לגבי העבר, להתגרש מימנה?

קלמן בן 27 | כתב את השאלה ב-28/03/20 בשעה 14:19

הכרתי את אישתי לפני שנתיים כשהייתה בת 20.

לאחר מספר חודשים בזוגיות היא התחילה לדבר איתי לגבי חתונה ושההורים שלה לוחצים עליה להיפרד מימני (בית שמרני) מכיוון שאם לא הצעתי לה נישואין לאחר מספר חודשים כנראה שאני לא רציני. לאחר שיחה איתי ביקשתי מימנה שתקשיב רק לעצמה ולא להוריה ושתבין שלא מתחתנים כל כך מהר אלא צריך להכיר קצת אחד את השניה.
היא הסכימה איתי ומאז לא היה דיבור על חתונה.

בתחילת הזוגיות שלנו היא סיפרה לי שהיית עם 5 גברים לפני, 2 מתוכם היו סטוץ לילה ו1 היה סטוץ מתמשך. כל הגברים היו בטווח של שנתיים מגיל 18 עד 20. בנוסף לכך היה לה ידיד שהייתה איתו בקשר טלפוני בעיקר ומתראים פעם בחודש. שאלתי אותה אם היה לה משהו עם הידיד הזה והיא אמרה שלא. בנוסף היא סיפרה לי שבגיל 17 הייתה לה חוויה מינית שהיא לא סקס.
מכיוון שאני גדלתי על ערכים שהאישה צריכה להיות "טהורה יותר" מהנתונים שלה אז זה מאוד הפריע לי, אך בגלל שאהבתי אותה קראתי כאן בפורום שאלות של אנשים שמצבם דומה לשלי הצלחתי להדחיק את הסלידה שלי מימנה והבנתי שמה שהיה בעבר היה בעבר והצלחתי להתגבר על זה.

אחרי 8 חודשים של זוגיות החלטתי להציע לה נישואין, למרצה הצער אני מרגיש שהייתי קצת בבועה והושפעתי מהלחץ של ההורים שלי וההורים שלה.
אני רציתי להכיר אותה קצת יותר לגור איתה ולהיות בזוגיות ארוכה יותר לפני שמתחתנים. אך משום מה המשכתי להתמגנט אליה ולא יכולתי לבטל את החתונה כי זה היה יכול להיות צעד דרמטי שיסיים את הקשר שלנו.

כ9 חודשים אחרי הצעת הנישואין הייתה חתונתנו כחודש לאחר החתונה היא סיפרה לי שעם הידיד ההוא שלה שאמרה שלא היה איתו כלום בעצם כן הייתה חוויה מינית מטריפה עד כדי קשוחה. אמרה שקשיחות ואלימות במין זה צד שרוט אצלה ולא ידעה איך לספר לי.
אני בפירוש שאלתי אותה אם היה לה איתו משהו והיא אמרה שלא, עכשיו התברר לי שהיא שיקרה לי וזה משבר רציני באמון כלפיה.
אני מרגיש שעבדה עליי והוליכה אותי שולל עד החתונה, וסיפרה לי את זה אחרי החתונה כי ידעה שאני לא יאהב את זה ושאחרי החתונה יהיה לי פחות קל להיפרד מימנה.

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות?

להתגרש מימנה?

כן

לא