רוצה לעשות ניתוח להגדלת ישבן, מה תחשבו על מישהי שעשתה ניתוח להגדלת ישבן?

א בת 22 | כתבה את השאלה ב-27/07/21 בשעה 15:13

היי, חברים.
לאחרונה אני לא כזה מרוצה מהישבן שלי, אני נמוכה יחסית (1.58) ודי מחוטבת, ראיתי באתר להלבשה תחתונה מישהי שכנראה עשתה ניתוח להגדלת ישבן ונשרפו לי העיניים! איזה מהמם זה נראה! זה ככל הנראה ניתוח כי היא גם רזה ולגודל כזה בחיים אי אפשר להגיע בסקווטים (אני עושה), אני רוצה לעשות לעצמי גם ישבן כזה בהזדמנות. חזה אין לי מה לעשות, בורכתי בדי גדול ולהגדיל דבר כזה כבר יראה מוגזם, לא פרופורציונלי ומכוער, רק להרים נשאר לי לדעתי.
ככל הנראה אנשים יבינו שעשיתי ניתוח להגדלת הישבן,
אני רוצה לעשות בשביל עצמי וגם אם כולם יגידו לי שזה זנותי אני אעשה, ולא אכפת לי מה חושבים עלי, רק מסקרן אותי מה תחשבו על מישהי כזו, אם אני הייתי רואה מישהי כוסית שעשתה ניתוח להגדלת הישבן הייתי חושבת עליה ״איזו סקסית...״.

ניתוח להגדלת הישבן זה זנותי לדעתכם?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"