סיימתי בית ספר, עשיתי שירות לאומי, עבדתי בסופר ומאז שעשיתי פסיכומטרי הכל מרגיש לי תקוע במיוחד. עוד לא התחלתי לימודים ועדיין הייתי בבלבול של מה אני רוצה ללמוד כי אין מידע או תלמידים לדבר איתם לגבי התואר שאני מעוניינת בו, שיניתי את דעתי כמה פעמים על הסוג תואר וכל פעם התאכזבתי מעצמי מחדש.
עכשיו הגעתי לנקודה שאני מובטלת כמה שנים, ללא אבטלה מביטוח לאומי ועם חרדה חברתית שחזרה לי אחרי שהפסקתי לעבוד ואני לא מצליחה להוציא את עצמי פיזית מהבית בשביל להתהלך בין חנויות ולחפש עבודות.. אני כבר יודעת שאני מאכזבת מאוד את המשפחה שלי ואת עצמי ואני פשוט מרגישה תקועה, אין לי רישיון..
אני גם גרה בעיר קטנה מאוד כלומר העבודות פה לא מגוונות, חנויות בגדים, נעליים או סופרים. אין לי אפילו אופציה לבחור עבודה שלא תעשה לי טריגר לחרדה, רק לקפוץ למים להתמודד ולסבול ואני רוצה אך לא מצליחה.
אני מרגישה באמת לבד בכל הנושא כי כל מי שאני מכירה עובד, לומד או נשוי ואני מרגישה שאני לא בקצב של החיים ושהזמן שלי מתבזבז... מה אני יכולה לעשות? יש לי עוד תקווה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026