איך להעניש את אבא שלי? אני רוצה שהוא ישלם על כל מה הוא עשה

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-10/09/21 בשעה 16:50

שלום
הסיפור התחיל לפני 21 שנה ההורים שלי היו נשואים,אבא שלי בלי ידיעת אמא שלי חתם על צ׳ק על סך אולי 2000-3000 ושכח לשלם אותו ושכח מהצ׳ק לגמרי,האדם שאליו היה מכוון הצ׳ק העביר אותו לשוק האפור.

כעבור שנה ההורים שלי מתגרשים ובא לדירה שלנו(אני ואמא שלי) השוק האפור ומציג חוב עם ריבית של מיליונים(אני לא מבין בזה אני לא יודע איך זה הגיע לסכום כזה),במשך 20 שנה אמא שלי נתנה כמעט את הכל ולפעמים כל המשכורת לאנשים האלו לא היה לה מה לאכול ורק בעזרת כמה אנשים שעזרו לה כולל ההורים שלה שרדנו,היא לקחה הרבה כסף מההורים שלה וכל הזמן הזמן הבטיחה להחזיר.

על זה שלא החזירה את הכסף ההורים שלה היו מרביצים שלה ולפעמים גם מולי לאחר שהיא מכרה את הדירה וכמה שנים גרנו אצלם,היו שנים גהינום ,איומים מהשוק האפור כולל דברים שאני אפילו לא יכול לכתוב פה,מכות מההורים לאמא ,סבא שלי הרביץ לה ככה שכמה שיניים נפלו לה,גם אליו ולסבתא האנשים האלו התקשרו ואיימו,הוא סבל מאוד גם נפשית ומת מהתקף לב כשיכל לחיות עוד.

גם סבתא סבלה מאוד ועדיין סובלת,אמא שלי גם סבלה וסובלת מאוד גם כלכלית וגם נפשית,כל זה המכות והאיומים והמחסור בכסף פגעו בי גם קשה מאוד נפשית ופיזית בצורה אני לא יכול להסביר כי זה מורכב,יש לי עכשיו אפילו נכות בגלל זה ובגלל זה לא עשיתי צבא כי אני חייב לתת את כל המשכורת לשלם את החובות.

אני עובד 3 שנים אולי זה לא הרבה אבל זה עדיין כואב בשביל כלום ,יש הרבה דברים שאני רוצה לקנות ואני לא יכול שלא לדבר על לימודים,אם לא עזרה מאנשים היינו עכשיו גמורים,כנראה בקרוב זה יגמר אבל אני רוצה לנקום באבא שלי.

הוא טוען שהוא לא זוכר שום צ׳ק אבל הוא שקרן ורק היום אמא שלי סיפרה לי את זה,יש לו עוד ילדים מאשה אחרת אז מהם לא נעים לי אבל מבחינתי שין ברחוב רעב,אני רוצה שישלם על כל מה שהוא עשה,על כל המיליונים שאני,אמא ,וההורים שלה שילמנו לשוק האפור בעבודה קשה.

לוותר לו כי אין מה לעשות או איך שהוא לגרום לו לשלם,שהוא ואמא שלו שלה יש כסף שתשלם?
מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"