זוגיות זוגיות
 
שאלה 106941
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לא רוצה לחיות עם מעשנים אבל תוהה אם זה גורם לי לפספס הרבה בחורים טובים לחינם

בה בת 25 | כתבה את השאלה ב-01/02/16 בשעה 17:07

היי אני בת 25 ומחפשת חבר. לפעמים אני רואה בחורים חמודים... אבל כשאני מגלה שהם מעשנים זה ממש מוריד ברמה שזה כמו תנאי עבורי לבחון גבר. יש לי תחושה פנימית שאם לא הייתי יודעת שהם מעשנים הייתי מתאמצת יותר לפלרטט/להתחבר.
ממש קשה לי עם עישון, אני פשוט חושבת שזוגיות זה לכל החיים וראיתי למשל מה זה עושה להורים שלי. מאנשים צעירים עם כוח הם הפכו למבוגרים עם בעיות נשימה, קשה לטייל איתם, נתפסות להם מחלות, כושר גרוע, ריח מסריח לבגדים וכו'... וגם ראיתי איך זה שמנסים להפסיק - אבל מתישהו אחרי כמה שנים חוזרים... או שמוותרים ואומרים שלפחות ניהנה עד שנמות מזה... חוץ מזה אני לא רוצה להעביר את חיי הנותרים בעישון פאסיבי כפי שעשיתי כשגדלתי עם הוריי וגרוע מכך לא רוצה שילדיי ייחשפו לזה.
אבל לפעמים אני פוחדת שאני מפספסת אנשים טובים שאולי גם אני מצאתי חן בעיניהם. למשל היה מישהו מהסביבה שלי שנראה בעניין אבל מתבייש ויכולתי להיראות יותר מזמינה אבל כש"בלשתי" אחריו וגיליתי שהוא מעשן ממש הנחתי לעניין, בכל פעם שרציתי להתחיל שיחה איתו (דבר שקשה לי גם ככה) נזכרתי בתמונה שלו מעשן ו-ויתרתי.
אני לא יודעת אם מה שעשיתי היה בסדר. בטווח הארוך אני לא רוצה לחיות עם מעשן וגם לא רוצה להציב לאנשים אולטימטום - או אני או העישון.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות