לא מצליח להמשיך אחרי הפרידה ומקווה כל יום שתשלח הודעה, אין לי חשק לחיות, עצות?

מבולבל בן 22 | כתב את השאלה ב-15/09/23 בשעה 10:58

אז בקצרה, האקסית שלי נפרדה ממני לפני חודש אחרי שנה וחצי ביחד. היינו כל הזמן ביחד ותמיד דיברנו והיא תמיד הייתה הכי אוהבת שיש וגם אני והיינו מאוהבים אחד בשנייה בטירוף והיה ברור לנו שבשנייה שהיא משתחררת אנחנו עוברים לגור ביחד וכבר דיברנו על איך יראה הבית שלנו והחתונה שלנו הכל. הייתה בינינו אהבה מדהימה והיא פשוט יום אחד בהיר התקשרה אליי וסיימה הכל. היא אמרה שזה לא אשמתי ולא היה משהו שיכולתי לעשות לגבי זה אבל זה רק היא והיא לא מאושרת ורוצה הפסקה. היא אמרה לי שהיא עדיין אוהבת אותי וזה כל כך קשה לשמוע דבר כזה ועוד יותר לא מקל עליי להמשיך הלאה. מאז ניסיתי לדבר איתה אבל היא חסמה אותי בכל מקום אפשרי. אני לא רוצה לשלוח לה יותר הודעות כי היא ביקשה שקט ולכבד אותה ולא לשלוח הודעות גם למשפחה שלה. מחקתי את כל ההודעות והתמונות המשותפות, זרקתי את כל המזכרות וכל מה שצריך בשביל לנסות לשכוח. אבל אני בדיכאון כבר חודש וכל יום זה רק אני והמחשבות עלייה איך נהננו ביחד בחו"ל, איך היא תמיד רצתה להיות איתי כל הזמן, איך היא הכירה אותי להורים שלה שאני הראשון שהיא עשתה את זה והיא בכללי הייתה הראשונה שלי להכל. כל יום מחדש אני מתפלל שהיא תשלח לי הודעה שהיא רוצה לחזור ואני לא מצליח להשלים עם העובדה שאנחנו כבר לא מדברים וכמו שתי זרים. ניסיתי להתחיל עם כמה אחרות הורדתי אפליקציות הכרויות אבל אני לא מצליח לדבר עם אף אחת כי כל מה שאני רוצה זה אותה. היא בראש שלי 24 7 ואני לא מצליח לנער את המחשבה שזה נגמר וכל יום זה סיוט בשבילי שאני רק מחכה לה. קשה לי כבר בחיים, כל מה שאני חושב זה מה עובר עליה, אם אולי יום אחד היא תשלח הודעה או תרצה לחזור, היא אמרה שהיא לא רוצה זוגיות כרגע אבל בלעדיה אני מרגיש שאין לי חשק לחיים יותר. אני לא מסוגל להיות לבד אני לא אוהב את עצמי לבד ותמיד אני מדמיין סיטואציות שהיא חוזרת אליי ואנחנו משלימים, אני חולם על זה גם בלילות מה שלא נותן לי מנוחה, אני הולך לראיונות עבודה עם חיוך מזויף על הפנים ומקשיב למראיין אבל כל מה שאני חושב עליו זה עליה. נמאס לי לחיות ככה ואני מרגיש ממש במצוקה נפשית כבר ולא מצליח למצוא שקט. ניסיתי לדבר עם סוג של פסיכולוגית והיא אמרה שבטוח היה לאקסית שלי בעיות נפשיות ועדיף לי בלעדיה ואני מבין את זה אבל אני לא מצליח לשחרר ממנה ואני לא רוצה אף אחת חוץ ממנה למרות שאני יודע שעדיף לי בלעדיה. כבר ידעתי שהיא האחת ועכשיו אני מרגיש כל כך לבד שאני שונא את עצמי ואת המוח שלי שכל הזמן רק יוצר לי אשליות שאולי נחזור. איך בבקשה אני יכול להתנער מזה אני באמת מתחנן כי כבר אין לי יותר כוח נפשי, תמיד הייתי בן אדם אופטימי ורגוע ושמח, אני עכשיו כל הזמן בדיכאון ועצוב וחרדתי שלא מצליח לעשות כלום בחיים. אם אני לא איתה עדיף לי לא להיות בכלל, הדבר היחידי שמשאיר אותי פה זה המשפחה שלי שאני יודע שזה ימוטט אותה. בבקשה עזרה.

עדכון ממבולבל, שואל השאלה 2023-09-25 01:38:03

ניסיתי לכתוב שאלה נוספת כדי לעדכן אבל היא לא עלתה אז אעדכן פה. לפני שבוע ישבתי עם חברים ובסוף הישיבה אני וחבר יצאנו לאוטו והוא אמר לי שומע אני חייב להראות לך משהו, והראה לי שיש לה פרופיל באפליקציית היכרויות עוד עם תמונות שהיא צילמה כשהייתי לידה והאמת שבחיים לא הייתי עצבני ככה הייתי מסוגל לנסוע אליה עד למרכז כדי לצאת עליה וכמעט שברתי את כל החדר שלי מעצבים. כמובן שלא יכולתי לעצור את עצמי ושלחתי לה הודעה שכתבתי כמה שהיא צבועה וחסרת כבוד אחרי שאמרה שהיא נפרדת כי היא לא רוצה זוגיות ועדיין אוהבת אותי והיא בן אדם רעיל ודו פרצופי ועוד הרבה דברים שאין לי אפילו כוח לחזור עליהם. כמובן שבמקום לענות שוב היא חסמה כי היא לא יכולה להתמודד עם עצמה. למחרת התעוררתי עדיין די כועס ופתאום אבא שלה התקשר אליי בבוקר, בהתחלה לא עניתי לו והוא כתב לי זה בסדר לדבר? כתבתי לו שאחרי מה שהבת שלו עשתה לי אני לא רוצה שום קשר לאף אחד מהם אבל הוא מאוד התעקש אז בסוף השתכנעתי ואני מאוד שמח שעשיתי את זה. מסתבר שהיא סיפרה להורים שלה שאני נפרדתי ממנה והם לא הבינו איך יכולתי לעשות את זה. אחרי כל מה שעברנו אז הסברתי לו בצורה הכי הגיונית שאפשר כי בכל זאת היא הבת שלו מה היא עשתה. הוא היה בהלם טוטאלי, סיפרתי לו איך היא התנהגה, איך היא דיברה, איך היא סיימה את זה ושהיא אפילו לא הסכימה לשלוח את הדברים שלי בלי שאשלם על המשלוח. הוא פשוט נגעל ואמר לי תשמע אני מצטער שזה קרה, אני אוהב אותך כמו הבן שלי ואני ואשתי כל כך היינו עצובים כששמענו שאתם כבר לא ביחד ולא הבנו מה קרה ובגלל שאנחנו אוהבים אותך התקשרנו לבדוק. הוא אמר שהוא בעצמו יבוא עכשיו לצפון ויביא לי את כל מה ששכחתי אצלם, אמר לי להתגבר על הדיכאון ולדאוג לעצמי ובאמת דיבר כל כך בכבוד וזה ריגש אותי. הבנתי שאם היא לא מסוגלת להודות אפילו במעשים שלה זה מראה כמה שהיא רעילה וחסרת כבוד, ובן אדם כמוהה זה לא מישהי שאני צריך בחיי עם כל האהבה שלצערי עדיין יש לי אליה. זה הכי קרוב שהצלחתי להגיע לסגירת מעגל אבל זה כן הביא לי קצת פרספקטיבה אחרת על כל הסיפור . אני לא אשקר אני עדיין חושב עליה כל יום אבל כבר לא בקטע של הייתי רוצה להיות איתה או דברים כאלה אלא במובן של כמה אכזרי בן אדם יכול להיות בשביל לשחק ברגשות של מישהו אחר. אני עדיין נזכר גם לצערי בזכרונות שלנו אבל זה כבר לא מפריע לי כמו פעם. לאט לאט אני מאמין שאשכח ממנה לגמרי, אבל לפחות גיליתי את הפנים האמיתיות שלה, וזה גרם לי להשתחרר יותר מהדיכאון. תודה לכולם שעזרתם לי עם עצות והכל, מאמין שיום אחד היא תבין איך היא טעתה אבל זה כבר לא אמור להיות בראש שלי הנושא הזה, ואם היא לא תבין אז וואלה ניצלתי ממישהי נוראית. זה כנראה יהיה העדכון האחרון שלי פה באתר אבל אני עדיין פעם ב אוהב להגיב עצות לאחרים כדי שאולי אצליח לעזור להם אז זה לא הסוף שלי באתר כאן. שוב תודה לכולם עזרתם לי מאוד.
שמור עדכון