מתבגרים מתבגרים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איך להתגבר על הפחד מהמטלה שאני צריכה להגיש?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-16/06/15 בשעה 15:38

שלום לכולם. לאחרונה מצאתי את עצמי באמת, מגשימה חלום ילדות מאד גדול שלי. אני נבחנת לפנימיית מוזיקה. בבתי הספר הקודמים שלמדתי בהם לא הייתי אהובה במיוחד, ומאד התנכלו לי בגלל האופי השונה שלי. נהגו "לרדת" על הגובה שלי, ולכנות אותי בשמות כמו "ג'ירפה" וכל זה, נהגו לקרוע דפים מהספרים שהבאתי כדי להעביר את ההפסקות ולהחביא לי את המבחנים שקיבלתי בהם את הציון הכי גבוה. נכון, אני מודעת לסיבות שהדברים נאמרו והייתי רוצה לומר שלא התייחסתי לזה והמשכתי הלאה בראש מורם, אבל בתור ילדה בת שבע תחת זריקות דקפפטין, לא הצלחתי. נכון שמאז עברתי כברת דרך, אבל לא אכחיש את העובדה שהדימוי העצמי שלי נשאר נמוך. אני לא מסוגלת לתת לעצמי פידבק חיובי, אני מוצאת את עצמי מתביישת בציוני מאה ובתעודות הצטיינות, אני לא מצטלמת ולא אוהבת כשמתרכזים בי. אני שלמה עם האופי שלי, אבל עדיין מוצאת את השרידים של ההאשמה העצמית הזו מפעם פוגעת בי.
איך כל זה קשור?
פנימיית המוזיקה שאני נבחנת אליה, הטילה עליי כמה מטלות. עם כל הקושי הצלחתי להקליט את עצמי ולעבור את האודישנים למעט מטלה אחת, שאותה אני אצטרך לשלוח היום.
אני פשוט לא מסוגלת מבחינה מעשית לבצע אותה. אני לא שלמה עם האופן שבו אני מבצעת אותה, ולכן להקליט את זה גורם לי להתקפי חרדה מטורפים. מה לעשות כדי להרגע? האם זה בסדר לשלוח להם מטלה מבוצעת באופן חלקי? זה יפגע בסיכויים שלי להיכנס?
הכל מאד חשוב לי, ואני מאד זקוקה להכוונה. תודה מראש לכל העונים.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות